Командир військової частини змушував солдатів вирубувати дерева

2
Командир військової частини змушував солдатів вирубувати дерева
Командира військової частини на Івано-Франківщині судитимуть за вирубку дерев у заказнику на 4,4 млн грн, повідомили у спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, посадовець без будь-яких дозвільних документів організував силами підлеглих незаконну вирубку понад 90 дерев на території заказника місцевого значення "Чорний ліс", який межує із військовою частиною.

Встановлено, що незаконна вирубка лісу здійснювалась з метою забезпечення господарських потреб вказаного військового формування.

"Внаслідок таких дій навколишньому природному середовищу завдано збитків на суму понад 4,4 мільйони гривень", - йдеться у повідомленні.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно командира військової частини за фактом перевищення військовою службовою особою влади і службових повноважень та незаконної порубки лісу (ч.5 ст.426-1, ч.4 ст.246 КК України). У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупі бюрократи. Для потреб в/ч. Бліндажі чим перекривати?! Як треба вирішувати питання, то прокуратура хєр чим допомогає військовим. Аби "показник" зробити. Козли!
Відповісти
А ці вироди з під куполу, ще нараховують тиловикам зовсім незаслужені премії за їхні бучні банячіння у тилу, заради постійної охорони їх нікчемних маєтків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні