На Волині водій вигнав з маршрутки сина загиблого атовця

13
0
На Волині водій вигнав з маршрутки сина загиблого атовця
Сина загиблого атовця Сергія Гулюка водій вигнав з маршрутки "Шацьк-Луцьк".

Про це написала мати хлопця Юлія Гулюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я мама трьох дітей і дружина загиблого Сергія Гулюка. Вчора мого сина Діму (15 років) який їхав із навчання додому (навчається в ліцеї з військовою підготовкою в м. Ковелі) на вихідні, у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. Він сідав у Ковелі в маршрутку "Шацьк-Луцьк", - йдеться у дописі.

"Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Діма змушений був вийти. Водій свій вчинок мотивував тим:"У мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити". При тому, що у Дімі був нульовий квиток(безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього", - пише жінка.

"Коментувати моральність цієї ситуації не буду та й не хочу... Зауважте навчається у ліцеї з військовою підготовкою. Майбутній захисник нашої Вітчизни", - додала Юлія Гулюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай водій того автобуса хочаб день побув в АТО, він би заспівав по іншому, в таких водіїв і перевізників забирати маршрути потрібно. Як би не такі герої як Сергій Гулюк ті перевізники взагалі немали б роботи, або взагалі закатовані сепаратистами. Звертаюсь до всіх водіїв та перевізників задумайтесь де були б зараз ви, а також як склалося ваше життя, якби не ті герої які стримують агресію на сході!!!! Мені дуже.
Відповісти
Та скільки можна терпіти.
Пропозиція до Облради та голови:
Створити комунальне підприємство "Перевізник волині".
Закупити громадський транспорт.
Найняти нових водіїв, бажано щоб не були ось цими скотинами які зараз їздять.
Всі маршрути на яких відбуваються таки негідні ситуації віддіти даному КП.
ЩО буде результатом:
1. Виконання державою своїх зобовязань перед людьми, які мають пільги.
2. Забезпечення робочими місцями.
3. Надходження податків.
4. І думаю, надходження прибутків від діяльності і реальна оцінка ситуації з вартістю перевезень.
дякую за увагу.
А вам перевізники має бути соромно за таких гандонів-водіїв, якому краще щоб автобус їхав пустий аніж допомогти людині.
Відповісти
Ніяк не " нажрутьться.!Воділу " на мило",а перевізника " не х*** р"!!!Можна навпаки..
Відповісти
А все в житті вертається бумерангом...... А ти, водій...... , про це не задумався?! А пасажири. -що, бо явно не хто. Сумно!
Відповісти
Ну маршрутчик - зрозуміло - там особливо культурних та освічених шукати марно (кермова сошка зварена з двох частин, бо на нову "в падло" тратитись. "А пасажири? - Хай страхова розмахується, у випадку чого"). Але просто таке зло бере, як уявляєш, що НІХТО з автобуса навіть пальцем не поворухнув. Таке бидло дійсно заслуговує знищення. Тотального
Відповісти
Відправити водія у АТО і то негайно!!!Але такого нічого мабуть не виправить, дійсно бидло саме настояще!!А чому не наказують перевізника за таких хамів водіїв, він не один такий!!!!
Відповісти
Такий хам водій не один, треба наказувати перевізників, щоб не тримали таке бидло, йому не місце працювати з людьми!!!
Відповісти
Люди добрі скільки ви можете кидати камінням в тих перевізників,коли наш українець знаючи скільки хлопців загинуло на сході? Їдуть заробляти гроші в кацапію,скільки кацапів керує в нас на волині різними фірмами,чому ви не т боритесь з цим ,вони нас принижують вони нас ненавидять,потрібно кричати геть кацапа !!!!!а не геть перевізника та водія який несе за вас та ваших рідних відповідальність в дорозі,


Відповісти
Дійсно, чому кидати камінь тільки в пeрeвізників?Дeржава приймає закони, алe нe підкріплює іх фінансово. Дивна позиція, а люди гризуться між собою
Відповісти
Якщо тактоий перевізник як директор ВТП Санрайз то водій щей ; хероєм; буде. Для нього головне бабло.зрештою яким же може бути іншим бувший хапуга-таксіст в кого одні купюри в очах.а за комунальне підприємство гарна ідея.І транспорт буде справний в водії відповідатимуть рівню ну і податки неховатимуть як керівництво Санрайзу де за зміну водій здає план у 2 рази більший чим показаний у касовому листі. І при цьому своїх водіїв називає злодіями хоча перший злодій є сам бо краде крім того у своїх :хозяїв;




Відповісти
А хто вам сказав, що за безпеку відповідає водій з перевізником НАЇВНИЙ ти наш Українець? Страхова компанія несе відповідальність "Хочу плачу ,а хочу неплачу"
Відповісти
А хто вам сказав, що за безпеку відповідає водій з перевізником НАЇВНИЙ ти наш Українець? Страхова компанія несе відповідальність "Хочу плачу ,а хочу неплачу"
Відповісти
Хто вам сказав ,що відповідальність в дорозі несе водій чи перевізник наївний ти наш Українець? Страхова компанія "Хочу плачу , а хочу не плачу" .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні