Луцького водія звільнили з роботи через образу ним матері бійця АТО

2
-3
Луцького водія звільнили з роботи через образу ним матері бійця АТО
Водія луцької маршрутки, який образив матір загиблого захисника України, звільнили з роботи. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 3 лютого.

За словами голови, до нього поступила інформація про те, що у Луцьку водій маршрутного транспортного засобу № 10 (державний номер АС 4854 АІ) образив матір загиблого учасника АТО, сказавши, що у неї фальшиве посвідчення та інші негативні вислови", пише Під Прицілом.

Ігор Поліщук доручив розібратися у даній ситуації, запросити перевізника та матір загиблого воїна.

"Якщо інформація підтвердиться, то передайте цьому перевізнику, аби він звільнив цього водія за такі дії. Адже, якщо людина не розуміє елементарних норм моралі та етики, то йому необхідно працювати в іншій сфері. Також попередьте перевізника, якщо такі випадки повторюватимуться, то будемо з особливою ретельністю підходити до його участі у наступних конкурсах на маршрут", – зазначив Ігор Поліщук.

З цього приводу начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов інформував, що на сьогодні водій відсторонений від роботи.

"Вранці була зустріч з Наталією Єпіфанович у кабінеті директора підприємства. Туди ж прийшли й учасники АТО та водій. Згідно з попереднім рішенням водій має бути звільнений з роботи. Хоча вранці водій спростовував інформацію про інцидент, але після перегляду відеозапису в автобусі, усе підтвердилося. Ця поведінка абсолютно неприйнятна", – зазначив Володимир Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже тi хайтошники
Відповісти
Хто тебе дістав, виродку.?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні