«Якого хріна таких людей пускають у поїзди», - Галина Падалко розповіла, як їхала з п'яними в купе

6
1
«Якого хріна таких людей пускають у поїзди», - Галина Падалко розповіла, як їхала з п'яними в купе
Луцька телеведуча Галина Падалко поділилась своїми враженнями від поїздки потягом "Київ-Ковель".

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Коростень. До мене в купе завалюються 2 тєла, одне з яких трішки тверезіше та допомагає іншому тєлу пересуватись в просторі, бо тому першому важко. Знімаю пов'язку з очей і сльози течуть струменем. Від запаху. Вірите? Так, виявляється так може бути", - йдеться у дописі.

Галина Падалко також опублікувала діалог з чоловіками.

"-Перепрошую, ви не тверезі і від вас дуже смердить.
-Нє валнуйся, дєвачька, ми нє буйниє, тєбя нє абідім.
-Я за це якраз менш всього переживаю, більше хвилююсь за пальто, яке потім не відчистять в хімчистці від вашого їдкого смердючого запаху", - пише дівчина.

Телеведуча розповіла, що звернулась до провідника і їй перевели в інше купе.

"Добре, що мені все рівно, яка полиця і я погодилась на верхню в іншому купе (а моє лишилось в розпорядженні цих пияк, така собі лакшері поїздка майже як sw вашоні вийшла для них), добре, що провідниця (яка впустила цих осіб в вагон) все ж допомогла мені з переносом речей і поставилась з розумінням. До ранку я так і не зімкнула очей", - зазначила Галина Падалко.

"Якого хріна таких людей пускають у поїзди? Чому це не на такому жорсткому контролі, який потрібен для таких випадків, чому це питання перекладають на хиткі плечі персонажів, які не мають базових понять поваги до оточуючих? Невже важко запезпечити провідників драгерами та ввести допустимі норми, бо визначити тверезий пасажир чи ні "на око" то - спірне питання", - обурюється дівчина.

"Чому врешті не зроблять жіночі-чоловічі вагони, або хоча б можливість бачити стать попутників з якими їхатимеш, при купівлі та замовленні квитків", - додала Галина Падалко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто це така?
Відповісти
Зачот! Єтап'ять!
Відповісти
Цілком згодна з дописувачкою, самій доводилося їздити цим потягом до Києва, і попутники у купе не завжди адекватні бувають
Відповісти
"Дуже гарні" висловлювання у вчителя за освітою,ведучою і просто дівчини.
Смисл взагалі було говорити і висловлювати своє "фу".
Звернулась би зразу до провідника.
Відповісти
Хто ця ноунейм ?
Кого цікавить її думка?
Відповісти
Ти не задумувалась що ти також комусь не подобаєшся? Але ж ніхто не пише. Купи квитки в СВ та насолоджуйся дорогою, ні потрібно спеціально в плацкарт купити щоб ти мала про що написати. По твоїм висловлювання радій що ціла доїхала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні