Дружина Луценка отримала премію «Жінка ІІІ тисячоліття». ФОТО

11
-18
Дружина Луценка отримала премію «Жінка ІІІ тисячоліття». ФОТО
Народний депутат, представник Президента в парламенті і дружина Генпрокурора Ірина Луценко стала переможницею десятої Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття".

Церемонія нагородження відбулась в суботу в Київському національному академічному театрі оперети, пише ТСН.

Після нагородження Ірина Луценко розповіла журналістам, що до політичного переслідування чоловіка з боку режиму Януковича уникала публічності. "Я була бізнесменом, мала математичну і фінансову освіту, освіту державного менеджера I-III категорії. Але після арешту Юрія Луценка довелось повністю вивчити справу, стати юристом і захисником, а також публічною людиною, тому що треба було публічно виграти в системи Януковича і довести, що Юрій не винен, що він є політичним в’язнем", - розказала вона. 

За словами Ірини Луценко, в цьому процесі вона зрозуміла, що допомоги потребує не лише її чоловік. Із бізнесмена вона перетворилась на громадського діяча і політика.


До слова, така відзнака отримала скептичну оцінку: в соцмережах з'явилися демотиватори і негативні коментарі в адресу переможниці, пише Politeka.

«А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні - це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців, або матері, які ховають своїх загиблих на війні синів», - прокоментував подію український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

"Я помилявся. Виявляється, що жінка III-го тисячоліття - це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто. Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не змінить своєї звички збирати блискучі іграшки, щиро вважаючи, що вона їх заслуговує», - додав він.

«Ірина Луценко стала переможцем Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття». Тепер її ім'я назавжди вписане золотими літерами в почесний список, в якому вже фігурують директор ПАТ «Луганський м'ясокомбінат» Тетяна Молчанова, радник Януковича Ганна Герман та інші видатні особистості. Куди посилати вітальну телеграму?» - жартує журналіст В'ячеслав Чечіло.

«Ірина Луценко стала переможниця ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ премії «Жінка III тисячоліття». Ну, для цього хоч освіти не потрібно ... Ніякої. Тільки бабки», - погоджується журналіст Олександр Дубінський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
М-да... Тут навіть слів немає... Кажуть, що щось міняється у цій країн - да нічогісеньки!!!
Відповісти
Тошнит...
Відповісти
На останньгму фото три кікімори.Мені соромно жити в цій країні(((
Відповісти
Гигигигиги..що і потрібно було довести.. Скачіть вище
Відповісти
ІІІ тисячоліття до нашої ери?
Відповісти
І це ще не ДНО.Ми продовжуємо летіти в прірву.Схаменіться,українці!
Відповісти
позорище и посмешище
Відповісти
От таке й буде в Україні третє тисячоліття, якщо такі при владі. А їй внуків бавити та цибулю в селі перебирати.
Відповісти
я бы премию давал столько сколько жадность позволяет. думаю счёт пошел бы на миллионы. потом ведьму к столбу крепко примотать обложить теми купюрами что нагребла и сжечь. и чем больше нагребёт- тем жарче костерок. это был бы тест на жадность и справедливость!
Відповісти
Як вже дістала ця сімейка,а ця чучундра і поготів. Счезніть,згиньте вурдалаки.
Відповісти
Боже яка гитота. Страшний сон триває. Коли ми вже нарешті прокинемось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні