«Луцьксантехмонтаж №536» взявся за багатостраждальний ковельський довгобуд

0
4
 «Луцьксантехмонтаж №536» взявся за багатостраждальний ковельський довгобуд
Власники квартир у ковельському довгобуді на вулиці 40 років Перемоги, 4 нарешті отримають своє житло. Будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536» планує звести будинок до кінця 2018 року.

Спорудження будинку за адресою 40 років Перемоги, 4 розпочалося ще у 2008-му році компанією ТЗОВ «Ковельрембуд». Згодом будівництво перейшло у власність «Заводу будівельних конструкцій», частину квартир продали, проте його так і не завершили.

Допомогти ковельчанам нарешті отримати свої квартири взялася будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536», що має майже 60-літню історію успіху. Нині підприємство здає рекордні площі житла на Волині (приблизно 25 000 м. кв. щорічно), а колектив підприємства налічує понад сім сотень людей.

«Взагалі Ковель славиться недобудовами. Ми вирішили змінити цю тенденцію та у 2015-му зайшли в місто із будівництвом . Будинок здали вже у 2016-му», - розповідає перший заступник гендиректора ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ірина Патлашинська.



У новому будинку у Ковелі буде чотири під'їзди по 10 поверхів у кожному, на 170 комфортних квартир на будь-який смак.

«Луцьксантехмонтаж» обіцяє завершити багатоповерхівку в четвертому кварталі 2018-го. Вже наступного року ковельчани зможуть відсвяткувати новосілля у своїх квартирах з якісним утепленням, п'ятикамерним профілем, двокамерними склопакетами з енергозберігаючим склом та індивідуальним опаленням. У комплекті також звичні для будинків від «ЛСТМ №536» зручності – охайні під’їзди з безшумними ліфтами, домофонами, інтернетом, телебаченням, підключенням до всіх мереж, асфальтом біля будинку, дитячим майданчиком та озелененням. До того ж, район зручний в плані інфраструктури – поруч школа та дитячий садок.

«Якщо ми гарантуємо такі терміни здачі – ми їх дотримаємося. Люди, які вже купили квартири, можуть спокійно спати, а ті, які хочуть їх придбати – впевнено звертатися до нас у відділ продажу. Сподіваємося, ковельчани зможуть нарешті забути багатостраждальну історію цього будівництва. А натомість асоціюватимуть його саме з нашим підприємством та позитивом», - додає Ірина Вікторівна.

До речі, тим людям, які придбали житло ще у 2008-му, а це власники приблизно 18% площі будинку, не варто перейматися – їхні договори дійсні, а поіменні списки всіх власників вже лежать на столі у першого заступника гендиректора.

Квадратний метр у новому будинку коштуватиме приблизно 11 тисяч гривень. До речі, своїм клієнтам «Луцьксантехмонтаж №536» пропонує безвідсоткове відтермінування оплати в гривнях.

«Зробимо ковельчанам такий подарунок – доведемо до кінця цей будинок, і він стане окрасою міста! Ми вже хочемо знову поринути в роботу. Не можу сказати, що в нас її мало, але це - новий цікавий виток», - захоплено розповідає перший заступник гендиректора «Луцьксантехмонтаж №536».



До слова, будівництво уже відновили – в першому під’їзді зведено десять поверхів, в другому та третьому – вісім, а четвертий – на початковому етапі роботи.

«Будинок знаходиться на досить високому рівні готовності. На разі, готуємось до старту продажів. Замовили поліграфічну продукцію. Як завжди, в авральному темпі. Але для того, щоб дотримуватись строків та обіцянок, має бути тільки так. Ведемо підготовчу інформаційну політику, оскільки хочеться відвоювати втрачену довіру саме до цього будівництва. Донести до ковельчан, що тепер ми несемо всі зобов’язання по будівництву на вулиці 40-річчя Перемоги, 4»,- зазначає Ірина Патлашинська.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись у відділ продажу за адресою:. м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29 або зателефонувавши за номером: +38 (0332) 74-60-15, +38 (066) 845-66-05, +38 (066) 897-97-77



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні