--> «Липинський +»: у Луцьку почали будувати нову багатоповерхівку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Липинський +»: у Луцьку почали будувати нову багатоповерхівку*

0
-3
«Липинський +»: у Луцьку почали будувати нову багатоповерхівку*
Обслуговуючий кооператив «Липинський» розпочав будівництво нової багатоповерхівки у Луцьку.

Будівництво розпочали на околиці міста, на території села Липини.

Спільно із замовником над будівництвом житла працюють генеральний підрядник ПП «Форест-Україна» та ТОВ «Волинькооппроект».

За словами керівника «Волинькооппроекту» Дмитра Білика, проект забудови передбачає облаштування закритого дитячого двора. Тобто, автомобілі сюди не заїжджатимуть, для них буде створено 67 паркувальних місць.

«Це буде двосекційний житловий будинок. Складатиметься він із трьох під’їздів та десяти поверхів. З другого по десятий поверхи розміщуватимуться квартири, яких заплановано 112. На дев’ятому та десятому поверхах вони будуть дворівневими» - розповів Дмитро Білик.

Додатковими перевагами новобудови стануть автономне опалення, двоконтурні котли, сталеві радіатори, тепла підлога, лічильники обліку газу, електрики та холодної води. Вхідні утеплені металеві двері та металопластикові двокамерні, з подвійними енергозберігаючими склопакетами, вікна.

Квартири будуть одно-, дво- та трикімнатними, а дворівневі – навіть п’ятикімнатними, з можливістю перепланування.

«Несучі стіни ми спроектували по периметру будови. Це дає можливість вільного планування квартир їх майбутніми власниками ще на стадії будівництва. До того ж, тут використовуватимуться тільки сучасні матеріали, а всі котли, комини, лічильники будуть виведені в лоджії і не захаращуватимуть кухні» - додав керівник ТОВ «Волинькооппроект».



«Викопаний котлован, працівники в’яжуть арматуру. Ведеться підготовка до бетонування залізобетонної плити та закладання фундаменту. Далі розпочнемо зведення будинку. В експлуатацію житло плануємо здати у четвертому кварталі 2019 року» - зазначив директор фірми-генпідрядника ПП «Форест-Україна»Роман Олійник.

«Роботи здійснюються якісно, за цим ведеться жорстке спостереження. Всі рішення виконуються згідно проекту та будівельних норм» - інформує інженер з технічного нагляду Олександр Філіпченко.

Агент з нерухомості центру обслуговування Вікторія Андріанова говорить, що нині триває залучення клієнтів до вступу в кооператив. Перший пайовий внесок становить 12 500 гривень. Для отримання індивідуальної консультації пайовиків (асоційованих членів) запрошують до нововідкритого центру обслуговування.



«Усім бажаючим прийняти участь в кооперативному будівництві надаються установчі документи, дозвільні документи та документи, що посвідчують право користування земельною ділянкою. Внесення коштів на фінансування будівництва відбувається після вступу до кооперативу на підставі поданої заяви та після підписання кооперативної угоди» - додає юрист ОК «Липинський» Катерина Панасюк.

Адреса центру обслуговування: вул. Марії Заньковецької, 1, с. Липини, Луцький район.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні