Під Києвом розстріляли Аміну Окуєву

6
8
Під Києвом розстріляли Аміну Окуєву
У Київській області невідомі обстріляли автомобіль Аміни Окуєвої. Вона загинула на місці події.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, - пише УНІАН.

"Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я тільки що говорив з ним по телефону", - написав він.

На місці працюють слідчо - оперативні групи поліції. Зазначимо, це не перший замах на подружжя. 1 червня на Подолі в Києві добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з нібито французьким журналістом.

При зустрічі він дістав пістолет і влучив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь з нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. У МВС заявили, що замах було сплановано й підготовлено російськими спецслужбами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От навіщо ми кормим ціле управління йолопів що кришує бурштин і митницю.Служба безпеки України до безпеки має таке відношення, як хомяк до матроса
Відповісти
Що скаже тепер путінський холуй Парашенка?
Відповісти
Президент Украіни зробив багато для нас украінців!!!Не потрібно його тролити.Ліпше всю правду розкажіть за головного бандита Волині ,який по пів-року на роботу не ходить.
Відповісти
Проиіжала вона навіть у Луцьк, на бандерштат. Шкода. Земля пухом
Відповісти
А може назвати всіх своїми іменами? Не аміна Окуєва а її дійсні дані і про її життєвий шлях.здається мені там пацріотизом і не пахне.. роблять через ЗМІ з г.. а кулю в черговий раз
Відповісти
Московська кацапня має довгі руки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні