Росіянина оштрафували за водіння «літаючого» авто

1
-5
Росіянина оштрафували за водіння «літаючого» авто
У Росії оштрафували жителя Новосибірська за управління літаючим автомобілем. Сума штрафу склала близько 7 тисяч рублів, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на Західно-Сибірську транспортну прокуратуру.

"Підйоми аеростата виконувалися його власником за відсутності у нього дійсної медичної довідки про стан здоров'я, свідоцтва пілота, суднової документації. Крім того, пілот незаконно використовував повітряний простір класу С: без дозволу органів ОрВД і надання плану польоту в зоні маневрування повітряних суден, що прямують на посадку в аеропорт Толмачево", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що 10 серпня за допомогою купола теплового аеростата власником замість кошика було піднято автомобіль марки Ока, що створило загрозу життю, здоров'ю та майну невизначеного кола осіб, які перебувають у зоні підйому аеростата.

Після перевірки відомство порушило адміністративні справи. До суду направлено позовну заяву про заборону власнику аеростата здійснювати польоти до усунення порушень закону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех,не дали мріі здійснитися....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні