Волиняни про те, чи потрібні домашні завдання дітям, - опитування

10
-4
Волиняни про те, чи потрібні домашні завдання дітям, - опитування
Більшість волинян вважають, що рішення про те, чи потрібні домашні завдання дітям, повинні приймати батьки.

Такими є результати опитування, проведеного на сайті видання Волинь24.

На питання: «Чи потрібні школярам домашні завдання»?» - 45 % (1215) опитаних відповіли, що рішення повинні приймати батьки.

35 % (955) читачів відповіли, що домашні завдання не потрібні, бо в дітей з’являється відраза до навчання.

9% (247) опитуваних впевнені, що домашні завдання необхідні, адже на уроках все встигнути неможливо.

За варіант «Домашні завдання потрібні тільки учням середніх і старших класів» проголосувало 7% (186).

5% (123) опитаних відповіли, що «домашка» не потрібна, бо діти мають право на відпочинок.

Опитування проходило з 3-го до 10-го жовтня. Участь у ньому взяло 2726 осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я ще хочу сказати таке, у вчителів вже майже 10 тисяч зарплати.Але знань, вони дітям не дають ніяких.Працюють так,щоб батьки наймали їх же ,репетиторами.За що питається вони одержують заробітні плати. Їх уже в 16.00 на роботі нема. Платити цим вчителям за якість наданої освіти і,конкретно знань.Я,впевнена,що в класі в 30 чоловік,нормально щось кумекають 5, а решта відбувайли. Проте вони і кишки не напнуть,щоб зацікавити дітей, та попрацювати з ними більше,бо до до всіх доходить все зразу.одному раз поясниш і все знає, а іншому десять потрібно.Але вони цього не роблять,бо їм за це потрібно платити ще одну заробітну плату- наймати репетиторами.Хай на базар ідуть і одержать за ніщо таку заробітну плату.Цим давно потрібно зайнятись.
Відповісти
Не треба у всьому звинувачувати вчителів! Не всі вчителі нічого не роблять, щоб зацікавити дітей! Вчителі також готуються до уроків, роблять все можливе щоб зацікавити дітей!!!! І чому вчитель має сидіти в школі після 16 години? Нікого не цікавить скільки часу він готується до уроків, перевіряє зошити і т.д. І зарплата, на жаль, далеко не 10 тисяч як ви пишите.
Відповісти
Але і не малу зарплату як для вчителя отримують...а з додатковими оплатами додаткових занять, до тої 10000 дотягує легко прилегко.
Відповісти
В Польщі також, це питання винисли на обговорення батьки.
До цього підключилось міністерство освіти. Будуть розбиратись, бо більшість батьків скаржаться, що на уроках вчителі мінімум дають знань, а все на самоопрацювання. Час, який батькі мають присвятити дитині, забирається на виконання лекцій.
А в нас, де міністерство?
Хоч якась реакція є?
Відповісти
Не раджу Вам обговорювати цю проблему, допоки Ви будете писати: винисли на обговорення, батькі. І звичайно Міністерство освіти!
Відповісти
Слово "звичайно" виділяється комами, до речі)
Відповісти
Я не вчитель укр.мови . Звичайна людина. Можливо пунктуацію після 20 років навчання в школі трохи призабула. Але правопис слова розумію, бо домашнє завдання виконувала!
Відповісти
Вчитель- золота людина, яка навчаэ, виховуэ ваших дитей!!! за малу зарплату.
Відповісти
Скоро з такими побажаннями і відгуками про вчителів самі будете вдома вчити діток і писати, і читати. А ще якщо не задавати домашнього завдання, то років через 10 такої професії як вчитель не буде. Теперішні вчителі підуть на пенсію, а нове покоління буде без знань.
Відповісти
Домашні завдання звичайно потрібно задавати, але вибачте мене, робити практичні роботи з пробірками, з водяною банею де треба вимірювати температуру води. варити крохмальний клейстер, лобавляти слюн чи розчин Люголю, заморожувати пробірку в льоді, це треба робити в школі на уроці, а не вдома. Для чого тоді вчитель? Це напевне він повинен показати це все дітям, а не батьки? Він для цього вибрав професію вчителя біології.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні