Вдова атовця з Володимира всиновила дитину

1
21
Вдова атовця з Володимира всиновила дитину
Вдова атовця з Володимир-Волинського Ірина Цигикал всиновила п’ятимісячного малюка.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Руслан Теліпський.

"Ірина Цигикал з м. Володимир-Волинський попри втрату чоловіка, всілякі перепони та життєві складнощі всиновила 5тимісячного малюка. Сьогодні вперше Давид поїде у нову для себе оселю", - пише чоловік.

Чоловік Ірини - Олексій Цигикал був командиром 44-ї артилерійської бригади. Брав участь у ліквідації терористів та десятків одиниць бойової техніки, ворожих укріплень, складів озброєння та військового майна. Загинув Олексій Цигикал у автокатастрофі на Рівненщині 16 квітня 2015 року.

"Ірина з Олексієм разом виховували Сергія, єдиного сина – йому вчора до речі виповнилося вже сімнадцять літ. Проте любляча сімейна пара мріяла ще мати діток, і тому стояли в черзі аби всиновити", - пише волонтер.

"Коли прийшла до порогу трагічна звістка, Ірина хотіла відкликати свою заяву, адже самій це дуже складно робити попри підтримку своїх батьків і родичів. Але добре все осмисливши, вирішала реалізувати спільну з чоловіком мрію і присвятити себе материнській любові маленькому хлопчику, котрому ще не має і 5 місяців!", - зазначив Руслан Теліпський.

Допомогти фінансово Ірині Анатоліївні Цигикал можуть усі небайдужі. Перераховувати кошти можна на її картковий рахунок: 5274-1000-0195-1504 (Ощадбанк), а також надіслати речі чи іншу потрібну дитячу продукцію на відділення Нової Пошти №1, у Володимирі-Волинському. (Телефон для довідок: 050-973-44-84)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за попрошайставо грошей????? Хотіла людина всиновила дитину. Нерозумію суть допомоги? Вона що одна виховує самотужки немовля????? Матері одиночки, вдови, розведені як ім допомогти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні