У Володимирі на автостанції атовцю не продали пільговий квиток

2
1
У Володимирі на автостанції атовцю не продали пільговий квиток
Учаснику АТО Сергію Пагубі відмовили у придбанні пільгового квитка на Володимир-Волинській автостанції.

Інцидент трапився на Різдво, 8 січня, - написала матір атовця Тетяна Пагуба на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Тетяни Пагуби, її син два роки без відпусток і ротацій воює у складі 30-ї бригади. Зараз хлопець є курсантом Академії сухопутних військ у Львові.

“Син приїздить додому всього двічі на рік. Зараз він навчається в Академії сухопутних військ у Львові. І ось Різдвяний сюрприз. Володимир-Волинська автостанція не надає право безкоштовного проїзду учасникам АТО", - йдеться у дописі.

"Йому відмовили у придбанні пільгового квитка категорично і без пояснень. Не в грошах справа. Просто поясніть матері, яка купувала своєму синові бронежилет у 2014 році – де та Україна, за яку воювали, воюють і гинуть сини? Де ті закони, де ті права? Хто їх захищає? Як може касирка автостанції настільки зневажати материнські та батьківські сльози?”, - бідкється Тетяна.

За інформацією видання "Володимир Медіа", військовослужбовець брав квиток на рейсовий автобус – Брест-Львів. Пільги на міжнародне сполучення не надаються, оскільки це не передбачено міжнародною угодою. Окрім того, не надаються пільги на резервні рейси, тобто ті, котрі виїжджають у випадку виходу автобуса з ладу або ж збільшення пасажиропотоку (останнє є можливим через повернення студентів до навчальних закладів).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Нововолинську діти-пільговики будуть їздити безкоштовно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі запитання до влади До прийнятих законів, а не до АС.
Відповісти
до гунчіка збирайтеся і вперед.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні