Де в Польщі платять найбільше заробітчанам

2
-4
Де в Польщі платять найбільше заробітчанам
У Польщі зарплата збільшується зі сходу на захід, – випливає з даних газети «Rzeczpospolita», повідомляє Польське Радіо. У Сілезії, що на південному заході Польщі, платня зросла на майже 9%, у Люблінському воєводстві (Східна Польща) – тільки на 5%.

Збільшення зарплати ще не дійшло до Підкарпатського воєводства. «Але з вищими зарплатами так само як з атмосферним фронтом – він рухається від заходу на схід», - говорить Анджей Кубісяк з агентства працевлаштування Work Service. Газета публікує теж середні зарплати в різних регіонах Польщі.

Отже, найбільше заробляють у Мазовєцькому воєводстві – 5300 PLN (1200 EUR), Сілезському та Поморському (відповідно, 4630 PLN - 1080 EUR і 4590 PLN – 1070 EUR). Найменша середня зарплата у Підкарпатському воєводстві (3750 PLN – 874 EUR).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нищенські зарплати . Поляки не хочуть працювати, бо на таку зарплату у Польщі не проживеш.Вже багато українців попалилися та повернулись додому з нічим
Відповісти
В польщі не проживеш на 1000 євро? Лучани ви Дблли. Нищенські ЗП - це середня по Волині 6145 за липень 2017 або по курсу на сьогодні 832 злотих. І цю середню мають далеко не усі. Тобто найменша середня ЗП у Польщі в 5 разів вища за Волинську. І скажіть тоді ЩО у Польщі дорожче в 5! разів???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні