Польща змінює правила для заробітчан: чотири важливі нововведення

1
6
Польща змінює правила для заробітчан: чотири важливі нововведення
У Польщі спростили процес працевлаштування іноземних громадян.

Про це повідомляє Сьогодні.

Тепер же заробітчани зможуть працювати без дозволу два роки із декларацією про доручення роботи.

Також, щоб подати заяву на карту перебування, українцям не потрібно буде надавати довідки про місце проживання у Польщі та постійному джерелі доходу. Тепер перевірятимуть лише, чи є у іноземця гарантована робота із зарплатою не нижчою за мінімальну.

Крім того, від українців тепер не вимагатимуть видачі нової посвідки на проживання та роботу, якщо була зміна посади та зростання зарплати. Щоб підтвердити своє соціальне забезпечення, заробітчанам достатньо буде надати договір працевлаштування із зазначеною зарплатою.

З 2022 року Польща збільшує мінімальну оплату праці. За довгостроковими трудовими контрактами мінімальна зарплата підвищується до 2363,56 злотого на руки (близько 15 800 тис. грн), а мінімальна погодинна ставка за короткостроковими договорами – до 13,91 злотого чистими (близько 95 грн).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене звати Ізабелла Ітан, я ділюся цим у світовій мережі на основі моєї справжньої життєвої історії, я хочу, щоб світ знав про доктора. Алаба, велика людина, яка є могутньою і чесною, у мене були проблеми з чоловіком і він розлучився зі мною, просто тому, що я не мала від нього дитини після 9 років шлюбу, і я шукаю допомоги всюди, я знаю, що хтось міг би мені допомогти і подивіться саме оголошення в Інтернеті, яким поділилася жінка, яка розповідає про доктора Алабу. Щоб отримати приклад того, як він отримав від нього допомогу протягом 24 годин, я швидко зв’язався з доктором Алабою. Зразок для наслідування також сказав мені, що він допоможе мені з моєю проблемою протягом 24 годин. Я не була впевнена в його словах, поки що він повернув мого чоловіка менше ніж за 24 години, і після повернення мого чоловіка я найщасливіша жінка в світі, тепер я вагітна своїм маленьким сином, я сьогодні свідчу, тому що Я сказав доктор алаба. Модель, про яку я повідомлю світ про нього, і навіть для тих, хто потребує вирішення своїх життєвих проблем, зв'яжіться з ним сьогодні і знайдіть своє рішення за адресою: dralaba3000@gmail.com або зв'яжіться з ним у WhatsApp і Viber за цим номером: +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні