Сива фата та вирваний пояс: у луцькій хімчистці дівчині зіпсували весільну сукню

83
0
Сива фата та вирваний пояс: у луцькій хімчистці дівчині зіпсували весільну сукню
У луцькій хімчистці дівчині зіпсували весільну сукню.

Про це повідомляє Катерина Пришко на своїй сторінці в "Фейсбуці".

За словами дівчини, сукню їй зіпсували у хімчистці "KIMS", що на проспекті Волі, 42.

"Просто знищити дизайнерську весільну сукню!!! Так, як це зробили вони, не змогла би навіть найстаріша пральна машинка!!!! - написала Катерина.

За словами дівчини, після свого весілля, вона віднесла сукню, яка вартувала 900 доларів у хімчистку "KIMS". Там їй призначили індивідуальну чистку, через вартість та якість. Її хімчистка ваувала 1600 гривень.

"15 вересня телефоном мені повідомили, що все готово. Це «готово» стало для мене першим шоком! Сукня була сива, ремонту, якого потребувала, ніхто й не брався робити.

І тут адміністратор просто добиває мене повідомленням, що сукню чистили… 3-4 рази! Але ж я просила один раз! І без мого дозволу вони не мали права навіть вдруге за неї братися!" - написала дівчина.

Тоді у Катерини попросили ще 4-5 днів на додаткову чистку.

"Це була помилка №2. Бо вже 27 вересня, коли мені сказали забирати сукню, стримати обурення не було сил: зіпсовано було навіть колір. Технолог запевняла цілий вечір, що сукня одного кольору. Звісно, ми написали відмову та скаргу і не прийняли сукню у такому вигляді," - написала вона.

Тоді Катерина домовилася про зустріч із директором наступного дня.

"Приїхавши та подивившись на сукню при денному світлі, зрозуміли що її низ просто перетворили на ганчірку", - додала волна.

Тоді адміністратор закладу почала розбиратися з ситуацією та мала поїхати в салон, де купили сукню, аби дізнатися, якого кольору вона повинна була бути.

Тоді адмінстрація повезла сукню, в салон. Там вони й справді з'ясували, щоо сукня зіпсована, оскільки її колір не такий.

"Дівчата із салону повідомили директорку хімчистки Юлю та власницю Тимчак Тетьяну Дмитрівну про те, що сукню вони таки зіпсували бо вона в оригіналі була не такого кольору. Знову ж – без мого письмового дозволу сукню повезли до Львова на експертизу до весільного салону", - написала дівчина.

За словаим Катерини, вона продовжувала вимагати зустрічі з власницею хімчистки, однак та постійно була зайнята. Тоді дівчина написала заяву в поліцію про викрадення сукні.

"В присутності поліції ми змушенні були забирати сукню та виявили, що пояса ручної роботи на місці не було. Адміністрація хімчистки доказувала, що сукня була здана без поясу. Після довгих вимагань відеозапису прийому сукні, працівники даного закладу пояс знайшли. Його просто вирвали з сукні", - написала Катерина.

"Словом, так «по-європейськи» мені вичистили італійську весільну сукню вартістю 900 доларів, і то без пояса, ще – довгу фату, яка також посивіла (у прямому значенні слова) після чистки. І всі ці надані «послуги» – без жодних вибачень", - обурюється лучанка.

Наразі дівчина звернулася в одеський "KIMS", оскільки луцька хімчистка є її франшизою. Ті ж, своєю чергою, пообіцяли не продовжувати їм договір на франшизу.

Наразі у хімчистці запропонували купити сукню за 6 тисяч. Тепер Катерина шукає адвоката і буде подавати в суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ібо нєфіг віддавати таке бабло за весільну сукню, до чого ці панти? Аби показати що така крута і маєш гроші...тепер засунь ту сукню далеко і надовго.
Відповісти
До чого тут панти???Вони могли зіпсувати ваші речі,говориться за послуги,які Вони надають лучанам!!!
Відповісти
А ти чужі гроші не рахуй...а засовувати далеко і надовго будеш свої дурні коментарі!
Відповісти
А Ви не працівник хімчистки?
Відповісти
як це знайомо я теж була в такій ситуації але хімчистка італійська перфетто шо на Лесі Українки,зіпсували весільну сукню корсет сірий був ,камінці взагалі не було,а вишивка у деяких місцях порвалась жах і сварились і толку нема,тільки гроші деруть і роблять аби як
Відповісти
Понти в селі-велике діло!
Відповісти
як на мене то по сукні і нічого не видно ніяких вад та пошкоджень, у мене тільки хороші відгуки про цю хімчистку. Всім не вгодиш, думаю ви хочете просто збити з людей гроші.
Відповісти
Сама Юля визнала,що вони зіпсували сукню в на відеозаписі проіції це є.Тому повірте це не для грошей зроблено,а для того щоб люди бачили як відомий бренд псує одяг і навіть не дозволив собі вибачитися.Я не вперше здала цю сукню
Перед цим не одноразово здавала куртки,пуховики,сорочки і рахувалася в них постійним клієнтом тому пробачте,але Ви неправильно зауважили.Коли Вам нагло брешуть в очі й обзивають не дозволяючи собі навіть вибачитися!!!Я спочатку просила вирішити все мирно і адекватно.А якщо директор та власниця говорять кожний раз різне це вже просто допекло.
Відповісти
подивіться на першому фото низ плаття одного кольору, а після чистки білий. Вона ж каже, що і раніше зверталась і теж не мала нарікань і знову довірилась, а тут така прикрість..м’яко кажучи.. чисто по людські і як дівчина дівчину розумію, весільна сукня-особлива річ. Навіть якби не продавала, то берегла б як згадку про той важливий день, а тепер плаття зіпсоване, має нагадувати про чиюсь помилку,не вміння достойно цю помилку визнати і про чиєсь хамство.
Відповісти
А я не вірю в ці наклепи, сама являюсь клієнтом цієї хімчистки, то маю тільки позитивні емоції і працівники там ввічливі і рівень обслуговування на високому рівні.))) А взагалі всі ми люди.
Відповісти
Це не наклепи.Все завірено заявами та актами.Тому я лише надаю людям достовірну інформацію про те що робиться з нашими речами на наші ж гроші.
Відповісти
Я теж потрапила в таку ж ситуацію зі своєю весільною сукнею, в тій самій хімчистці.
Відповісти
Жесть!

А дівчині - знак.
Відповісти
катька хай поклеїть з а 900 $ шпалери в хрущьовці!!)))))
а не пантове плаття на фоні галімого ремонту.
Відповісти
я бачу ти сильно розбираєшся в шпалерах і ремонтах. Ти хоч сказати якшо люди фарбують стіни снєкою кольоровою то вона взагалі ніщеброди бо не можуть шпалери поклеїти?
Відповісти
і за що тут було давати такі гроші????
Відповісти
В кожної люди свій смак. Як на мене дуже гарна сукня, в мене також донька виходить заміж, тому ми будемо зважати на те де потрібно чистити сукню!!!!
Відповісти
900$вхаха я вас умоляю!тисячі 5грн як мінімум!!показала б чек! !!те що трішки видозмінили сукню то да але ж робити з себе пані і такий привселюдний кіпіш це вже тупо
Відповісти
Всі чеки та договора вже в поліції. Тупо мовчати коли з твоїх речей роблять ганчірку і доказують що праві.А стосовно того що я пані, дякую Вам.На цю сукню я заробляла гроші й вот так вот подарувати їх цим дівчатам ніхто не буде.А ви якщо по житті не навчилися доказувати свою правду і свою позицію це ваше особисте діло.
Відповісти
як на мене сукню зіпсували дівчині,дуже шкода,наяву видно що колір зовсім інший.
Відповісти
Колір чистоти а було певно брудне до не впізнаваним і
Відповісти
Видно що дороге плаття,вишивка дорога плюс видно пошиття,хто не розбирається,той купляє на базарі плаття за 5 тис.і каже що воно брендове....це просто завість порівнювати таке плаття до дешевого. А наречена яка купує таку вишукану сукню хоче бути справжні красунею,а не попугаєм...і якщо є можливість купити дорогу сукню,а чому і ні...все таки раз і на завжди....
Відповісти
Підримую дівчину.
Мені в тій хімчистці костюм зіпсували, на розміра півтора більше став, тканина полиняла...
Люди, думайте двічі, перш ніж нести речі в хімчистку.
Відповісти
Ми особисто знаємо тих діток. Гуляли на весіллі в них. Молодці! Гарно зробили. Щоб ви знали молодий пів року був за кордоном, Сам оплачував це свято. Діти будьте щасливими.
Відповісти
У мене теж був казус з цією фімчисткою хімчисткою, (тільки біля там таму)понесла фарбувати шкірянку, дівчинка мене питає який колір має бути, коричневий, кажу та ні чорний, як і був. тоді за декілька днів мені передзвонюють з хімчистки і знову запитують, а чому ви вирішили пофарбувати куртку в коричневий колір, я чуть не впала. В кінці кінців у нас закінчилось все благополучно, але осадок лишився. Співчуваю власниці сукні, і не розумію людей які підтримують хімчистку, вони надають послуги і недешево, то це має бути якісно. А того кого жаба задушила за ціну сукні, хай вчаться заробляти гроші і тоді будуть в змозі й собі купувати дорогі речі.
Відповісти
Р.s Нареченим щастя і хай це буде остання прикрість в їхньому житті
Відповісти
ого то ви тут цілий скандал розвернули не смішіть людей зі своєю сукнею))))) а хімчистці хоч рекламу зробите безкоштовну.......шкода вас!!!
Відповісти
Шановна Катерино, як ми з вами і домовилися і говорили при зустрічі ми готові компенсувати вам суму збитків згідно законодавства України.
Відповісти
Шановна адміністрація. Ми з Вами ні про що не домовлялися,А про дзвінки,які Ви робите моїй мамі про те що ви готові заплатити за сукню 6 тис і маєте салон де продати це плаття!!!То мали б совість.За цей період я і моя родина навіть людського вибачення не почула.І тепер ми будемо говорити з вами лише у суді та будите доводити ізнос мого плаття у 75 %. Після експертизи про стан сукні.
Відповісти
Да і салон який скуплює використані сукні поряд біля них, торгують б, у, як новими і за такі гроші, що нові можна купити, по вухах їздять людям. Wedding room
Відповісти
І прохання не упускайтесь так низько й не пишіть, що я Вам рекламу роблю...люди зроблять висновок як про Вас як про директора так і про Ваш професіоналізм.
Відповісти
Фу, яка малограмотна скандалістка
Відповісти
Сучасні пралкі перуть акуратно,випрала б дома і не мала б дівка "геморою" з тими хімнечистками..
Відповісти
Ця хімчистка працює не якісно і не професійно!!!Мав необережність занести сукню дочки і за прання і за гладку заплатив 600гр бо плями як були так і залишились на місці)) Це біля ТАМ-ТАМУ.Працівниця кліпала очима і "втирала" мені що вони провели хімчистку виробу, незважаючи на наявні плями які виднілись на сукні!!!Нікому б не радив цю хімчистку і коли читаючи тут коменти що ми всі люди то найперш це стосується працівників KIMS !!!
Відповісти
Здавала пальто у цю хімчистку...Склалось враження,що вони його і не чистили!
Відповісти
Ця жіночка якій начебто зіпсували плаття на певно багато заплатила виданню такі послуги на сьогодні не безкоштовні, що люди не зроблять аби спаклюжити чиесь добре ім'я, ви напевно добра аферистка ы збили грошы не з одного закладу, а жертву з себе гарну зробили.
Відповісти
Ви просто смішні коли кажете шо дівчина якій зіпсували плаття аферистка!
Відповісти
втручусь у вашу дискусію та стану на бік цієї хімчистки, ви знаєте я не згідна з вище сказаним, на сьогодні являюсь постійним клієнтом і регулярно здаю на чистку свій одяг, дійсно високий рівень обслуговування та якість, зі шкіряними виробами вони роблять чудеса, а ремонт взуття, і сукні я там чищу, щось жодного разу мені нічого не зіпсували, і коли туди не зайдеш завжди повно відвідувачів, думаю якби вони були такі погані то люди до них не ходили б. А заздрісних людей зараз дуже багато, в когось бізнес процвітає а в когось ні от і бісяться от і намагаються по всякому скомпроментувати даний заклад. Я ходила туди і ходити буду)
Відповісти
Наприклад мені хімчистка Кімс врятувала куртку яку зіпсували в Перфетто італійській хімчистці, я і хутро здаю робота якісна.
Відповісти
Я наприклад користуюсь послугами з першого дня відкриття.позитив та якість вже як родина привітні люди при візиті до кімсу настрій на цілий день.я обслуговують завжди лише на vip.чим дуже задоволена.якість відмінна тримайтесь мої хороші і знайте вдячних і хороших клієнтів та людей більше.!!!
Відповісти
чув багато хороших відгуків про цю хімчистку, і сам туди ходжу постійно прикто що в нас такі недобросовісні люди все роблять за гроші готові горло пергризти, сам працюю у спілці споживачів і таких аферистів як ця Катерина є дуже багато, тому люди будьте обережні! А цічй хімчистці терпіння.
Відповісти
А чому ви споживача називаєте аферистом???
Дівчині річ зіпсували. Я сама часто користувалась послугами цієї хімчистки, поки в мене не сталась подібна ситуація(((. Ніхто від цього не застрахований. І повірте, мені вартість моєї речі теж не повернули, віддали шмаття.
Відповісти
Якшо ви працюєте в спілці давайте ми з Вами зустрінемся і проведем експертизу плаття??? І потім ви переконаєтесь що ця дівчина не аферистка і їй не потрібні прибутки хімчистки!
Відповісти
Користуюсь послугами цієї хімчистки майже з моменту відкриття, тому можу оцінити роботу цього закладу не на одному прикладі. Запевняю, що результатами чистки задоволений завжди, у тому числі і чисткою речей, на які вже просто махнув рукою. Не можна оцінювати роботу підприємства за одним прикладом, та прочитавши думку однієї сторони.
Відповісти
Вас послухати так ви олігархи за такі гроші сукню купили нічого собі та щей хочете з людей гроші збити. Смішно.
Відповісти
Вас послухаеш і все, пані ви прийшли чистити сукню напевно вона була брудна на фото видно що стала чиста так щож ви хочете, ви прийшли в хімчистку за послугою вам її і надали, мало того ви щей умудряєтесь кошти здерти з людей, по ваших фото видно що бруду не має і браку також.
Відповісти
а про те що колір змінила сукня ви ця упускаєте??
Відповісти
Весільна сукня - символ невинності і чистоти....
Деякі наречені забувають про це - купують сукні за шалені гроші, а гуляють весілля в них як "останні шмари"... сукні брудні, порвані, таке відчуття що їх совали за коси по столах і під ними!!!
Про що мова, почистили сукню, на фото видно що вона чиста, а роздули дискусію...Трагедія століття!
Можливо в клієнтки брак спілкування, хочеться поговорити???
Відповісти
Іи ж не бачили,яка була сукня.Ніхто не говорить в цій статті про те що вона брудна,говориться,що її зіпсували.
Відповісти
Брак спілкування напевне у Вас. Ви знаєте по яких причинах ця сукня забруднилася? Ні, то не пишіть дурниць!
Відповісти
За що сир-бор - гарне плаття
Відповісти
Я особисто знаю цю дівчину та її батьків, яка заробляла на цю сукню та її чоловіка Романа,якій працював закордоном щоб зробити це свято незабутнім.Ми з моєю дружиною також носимо речі в цю хімчистку, але після такої ситцації варто задуматися.Повірте ця дівчина не вимагає з них грошей вона вимагає лише справедливості.Вона працює на хорошій посаді та має кошти, але довести дівчину до такого стану як собі дозволив цей заклад.Щей звинувачуєте її що вона аферистка вам не здається що це є низько.А статтю опублікувати її допомогли її ж впливові друзі, яких ця родина має дуже багато.
Відповісти
В мене лише склалось враження що коментарі проти Катерини надто подібні?...
В мене теж був прикрий випадок у цій хімчистці і нажаль не один раз... Розчарувати встигли швидко.
Відповісти
100% коментарі в користь хімчистки одна й та ж сама людина пише)))) це ппц))) не позортесь)))
Відповісти
Ця хімчистка моя улюблена!!!
Відповісти
Конечная химчистка...людей обманывают...особенно VIP клиентов.. разводят на деньги,при этом чистка одинаковая что простая что VIP.А зарплата 3200и если увольняется штрафуют...не химчистка,а балаган.
Відповісти
Кожен хто каже що дівчина аферистка можемо зустрітися і я вам доведу факти зіпсування річі як є символом і пам'ткою!
Відповісти
Кожен хто каже що дівчина аферистка можемо зустрітися і я вам доведу факти зіпсування річі як є символом і пам'ткою!
Відповісти
На радянській відкрили новий заклад хімчистки КІМС , а поряд з ним весільний салон)))Я так поняла вони бізнес придумали)а що круто спортили викупили перепродали дівчатам, які немаю змоги купити тае як ця діваха)шкода її звісно...терпіння тобі!!!
Відповісти
Одне ім'я Танька чого варте певно на базарі семічками торгує ще та аферистка такий бізнес план тут людям підкинула
Відповісти
Мені там врятували куртку після "удачного" походу по гриби .. в інших чистках почув, що випадок безнадійний і її краще викинути ( на куртці була смола).
Відповісти
Ця чудова хімчистка зіпсувала мені зимове пальто. Краще б я його випрала дома, точно менше шкоди завдала б. Не хімчистка а ла.но.
Відповісти
Рука яка тримає мереживо ну шикарний манікюр і чисті руки замовкли плаття брудом а хімчистка їм явно показала .що таке чиста сукня ахах зверніть увагу на брудні пальці на фото жах
Відповісти
Та не про манікюр тут йдеться!!!А про неякісні послуги хімчистки! Думаю, що і форс-мажор можливий в цій ситуаціі.Але є банальні слова вибачення і спроба відшкодування пошкодженоі речі. А тут тільки понти керівників хімчистки.........
Відповісти
Ви цими руками і зачовгали його вже і фото виставили фу
Відповісти
Наскільки низько потрібно опуститися, щоб вже писати про чоловічий манікюр...можливо ще трошки і ви скажете що ця дівчата сама собі зіпсувала сукню!!!
Як на мене дівчина лише поділилася своєю бідою і за це ми повинні бути вдячні,а стосовно того як і кому вона врятувала чи не врятувала одяг скільки людей стільки думок!!!Так як її тут поливають брудом,в статті вона не одним словом не образила цих так би мовити професіоналів.Молодець Катерина,дякую тобі за те що відкрила очі про хімчистку кожному,а вже наш вибір буде іти після такого здавати одяг чи не здавати!!!
Відповісти
Біда???!!!!то ви люди біди не знали побійтесь Бога !
Відповісти
Як так може бути кажете не привітний персонал?як як не прийду завжди посмішка охайні дівчата доступно пояснюють попереджають да і проблем не було
Відповісти
Ми пуховик здавали. Теж зіпсували. Чистили разів чотири без попередження. До того ж коли сказали, що готовий. В результані з'явилтись три великих плями які не виводились. От вам і хімчистка. Категорично не рекомендую. Викинете гриші і отримаєте зіпсований одяг. А працівним пройти уроки виховання та навчитись розмовляти з клієнтом.
Відповісти
Прочитавши все я просто в шоці.
Мені повезло побувати на двох заходах, я просто громадянин який а перших днів обслуговуюся у них.
1. При здачі сукню ніхто не бачив його стани, таке почуття що не весілля було а свинки гуляли, тільки можна здогадуватися що там відбувалося, мені б навіть соромно було нести на хімчистку.
2. Як хлопець не думаю що воно коштує 900 доларів, за що? Чек чеки а на ділі ніде їх немає, смішно.
3. Давайте не перераховуватимемо усіх знайомих і зв'язків, якщо ви сіра мишка і не можете ні з ким спілкуватися і знайомиться це ваші проблеми(
4. Начувся який концерт вони влаштували коли прийшли забирати, загрози і барикадування заклад, смішно ж, новий майдан?
Смішно сама собі протиставляєш у своїх висловлюваннях!!
Відповісти
Колись віддала туди пуховик кремового кольору а отримала сірий. Ніяких вибачень, нічого. Виставили за двері і висміяли. От вам і сервіс!
Відповісти
А я з вами не згоден поливаете брудом хімчистку про яку нічого не знаєте, я іх кліент і моіх багато знайомих туди ходять всі задоволені і відгуки хороші і людей в них завжди багато тому не говоріть якщо не знаєте. А заздрість це погано!
Відповісти
Дивні люди, не переходьте на особисте. А працівники хімчистки будьте професіоналами своєї справи. Зіпсували - відшкодуйте. Все. Це вам буде плюс до вашої репутації. А так ви собі тільки гірше зробите.
Відповісти
Шановна постраждала Вам скучно чи ви проблем чи біди не мали в житті чи з жиру біситесь інтелігентна жінка не опуститься ніколи до такого срача в мережі
Відповісти
Жахлива хімчистка.Нам теж зіпсувала вишиванку.На речі було 3 жовтеньких маленьких цяточки.А забрала я вишиванку з тимиж цяточками ,тільки РОЖЕВУ!!!Професійності немає меж.Чистили більше місяця.Навіть толком не вибачились.На питання чого вона стала рожева,відповіли:« не знаємо...»
Р.S люди,що надають послуги і беруть за це гроші ,мають відповідати за свою роботу.А манікюр, шпалери і т.д,то не їхнє діло і до надання послуг не має відношення
Відповісти
Два місяці тому чистила свою весільну сукню в цій хімчистці. Враження лишились хороші. Здавала біля ТамТаму, адміністратор чемна та привітна дівчина, про всі нюанси розказала, попередила що всі плями можуть не відчиститись, бо низ був ледве не чорний, але попри всі мої побоювання все вичистили.
Відповісти
І нам у хімчистці КІМС спортили речі і ще без вибачень доказували, що так і має бути, з тих пір не хожу туди.
Таке враження що замш замочували в воді і відпарювали...(((
Дорогі речі не раджу здавати
Хоча куртки-пуховики нормально чистили
Як мені ще норку не зіпсували, аж страшно подумати
Відповісти
Нещодавно в моєї подруги теж було весілля. Своє весільне вбрання вона купувала в одному з салонів Луцька за 22тис. грн. Сума, погодьтесь, не мала, та воно того вартувало ( гарне дороге мереживо, оздоба вишита вручну, а не клеєна як часто буває). Та, як всі знають, погоду не замовиш... Так вже вийшло, що сукня була в жахливому стані, подруга в відчаї... Я порадила здати в цю хімчистку, так як сама не рідко користуюсь їх послугами і ще ні разу нічого не було зіпсовано. Коли ішли здавати надії було мало. Дівчата попередили що може не повністю відчиститись та запевнили що зроблять все можливе. Коли подруга прийшла заберати, очам не повірила, сукня була як нова... Чиста, виглажена і головне ціла. Дівчата... купуючи речі в дорогих салонах чи магазинах за великі гроші, звертайте особливу увагу на якість тканини і просіть сертефікат якості, це ваше право по закону. Я розумію що є бірки і ми віримо тому що там пише але не завжди то є правда. До чого я веду... Знаю з власного досвіду якісна річ не може частково змінити колір, розлізтись, полиняти чи закошлатитись щоб ви з нею не робили. А хімчистка дійсно хороша, часом робить навіть неможливе, за що їм вдячна.
Відповісти
Раз зіпсували, то мають повернути кошти! Якщо не вміють обходитися з дорогими речами, то не має чого братися і відкривати такий бізнес... Потрібно вміти визнавати свої помилки і нести відповідальність! До чого тут панти... Якщо людина має гроші, то це її власна справа на що витрачати... Співчуваю власниці сукні, не відступайте і не лишайте це просто так.
Відповісти
Я здавала взутя в ремон і теж не задоволена зіпсували мені туфлі
Відповісти
Мені ця хімчистка врятувала моі улюблені брюки, такщо думаю професіоналізму ім вистачає свою справу робять добре, я іх послугами задоволена.
Відповісти
Ви працівник хімчистки?. Як ви проходили без улюблених брюк. Мабуть в трусах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні