«Кришки здають на металобрухт», - чиновник пояснив відкриті люки в Нововолинську

0
-3
«Кришки здають на металобрухт», - чиновник пояснив відкриті люки в Нововолинську
Начальник підприємства «Нововолинськводоканал» Володимир Озимчук каже, що у місті гостро стоїть проблема крадіжок каналізаційних люків.

Про це пише видання "БУГ".

“Каналізаційні люки є різні, не всі належать нам. У місті більше шести тисяч люків водоканалу. Раз у квартал працівники проходять по головних лініях. Перевіряються каналізаційні люки по всьому місту, які належать нашому підприємству. Біля будинків щодня ходять і дивляться", - каже Володимир Озимчук.

"Крадіжка люків – це проблема, яка постійно існує. Бувало, що за ніч вкрали 18 люків. Потім їх здають на металобрухт. Ми самі робимо бетонні люки, бо мусимо чимось закрити, але то не діло. Ціна одного люка півтори-дві тисячі гривень, ми не маємо можливості завжди їх купувати. А закривати і відновлювати пошкоджені люки повинні”, - наголошує він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні