На Волині невідомі повалили хрести та надгробки на кладовищі

0
-5
На Волині невідомі повалили хрести та надгробки на кладовищі
На Волині невідомі повалили надгробки і хрести на цвинтарі села Брониця.

Подія трапилася у селі Брониця, - повідомляє "Полісся".

Повалені надгробки та хрести помітили місцеві жителі. Вони й викликали працівників поліції, які задокументували сліди руйнувань.

Наразі встановлюються особи, причетні дo скоєння цього злочину. Начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих розповів, що згідно зі статтею 297 Кримінального Кодексу України (нaругa над могилами) за цим фактом відкритo кримінальне прoвaдження.

Очільник районної поліції повністю відкинув версію, що пам’ятники міг перекинути вітер. За його словами, це однозначно справа чиїхось рук.

Слідчі поліції опитали потерпілих осіб, тобто людей, могили родичів яких було зруйновано. Вони стверджують, що ніяких робіт із надмогильними пам’ятниками не проводили.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні