«Верховна рада - моє найбільше розчарування», - колишній нардеп-комуніст з Волині

4
1
«Верховна рада - моє найбільше розчарування», - колишній нардеп-комуніст з Волині
Колишній народний депутат з Волині розповів, чому його виключили з партії і як став сільським головою.

Василь Демедюк, народний депутат від Комуністичної партії України, нині – сільський голова у Пулемці Шацького району, пише "Район Шацьк".

Тривалий час Василь Демедюк був головою колгоспу в Пулемці, згодом працював у райраді й райдержадміністрації. Був депутатом Шацької райради п’яти скликань. З грудня 2013-го до листопада 2014-го був народним депутатом: пройшов до ВРУ від КПУ після того, як помер нардеп Михайло Герасимчук.

Василь Демедюк пояснює, чому його виключили з КПУ.

«Я сподівався на конструктивну працю в стінах Верховної Ради, мріяв підняти з колін сільське господарство. Я сказав якось в одному інтерв’ю, що згоден співпрацювати з усіма, навіть зі свободівцями, аби лише українцям була від цього користь.

Верховна Рада – найбільше розчарування в моєму житті. Депутат там не має права на власну думку, на відстоювання своєї позиції – там є одне рішення фракції, рішення її лідера, яке нав’язується всім. Спершу я мирився з такими правилами, потім почав обурюватися.

Скажімо, коли голосували за блага депутатів у клінічній лікарні «Феофанія», комуністи організовано віддали за це свої голоси. Коли ж мова зайшла про безкоштовне лікування у «Феофанії» атовців, партія сказала не голосувати. Організовано не голосували комуністи і за соціальний захист прикордонників», - каже колишній народний обранець.

Усупереч волі партії, за його словами, він перейшов у депутатську групу – «За мир і стабільність».

«І тоді мене вивели з членів центрального та обласного комітетів Комуністичної партії, зняли з посади секретаря Шацької партійної організації і виключили з членів Компартії. Далі – Майдан, перевибори. Таким чином, пропрацював я в Верховній оаді всього рік», - зазначає Демедюк.

Син Василя Демедюка і троє його зятів є учасниками АТО. У 2015-му його вибрали сільським головою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
забув про голосування драконівських законів згадати але ж голосував
Відповісти
То вілмовтесь від депутатськоі пенсіі
Відповісти
А при комуністичному режимі не так голосували!?
Відповісти
Тільки гівноїди слухають поради комуняки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні