Популярний месенджер почне блокувати акаунти користувачів: у чому причина

0
Популярний месенджер почне блокувати акаунти користувачів: у чому причина
Найпопулярніший месенджер у світі, WhatsApp, оновлює політику конфіденційності та умови обслуговування. Користувачі повинні погодитися з новими правилами до 11 квітня, інакше їхній обліковий запис може бути заблоковано.

Про це пише УНІАН з посиланням на Notebook Check.

Оновлення відображає новий антимонопольний закон Євросоюзу, що зобов'язує впровадити сумісність різних месенджерів – фішка скоро стане доступною по всьому світу. Якщо коротко: через WhatsApp можна буде писати користувачам Telegram і Discord, не виходячи з основного месенджера.

Крім того, з 11 квітня WhatsApp змінює вимоги до мінімального віку для користувачів месенджера, знизивши його з 16 до 13 років.

Користувачів, які зараз не погодилися з новою політикою конфіденційності, блокувати не будуть, але доступ до месенджера буде обмежено. Повернути доступ можливо, якщо повторно запустити месенджер і погодитися з описаними вимогами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні