У Ковелі загублена сумка «поставила на вуха» всю автостанцію

2
-3
У Ковелі загублена сумка «поставила на вуха» всю автостанцію
У Ковелі нетверезий чоловік забув на автостанції свою сумку. А люди подумали, що в ній вибухівка і викликали поліцію.

Подія трапилась надвечір 2 серпня, - пише Кордон.

За словами очевидців, які тривалий час очікували на свій автобус, чоловік худорлявої статури залишив напризволяще у приміщені автостанції велетенську сумку й кудись зник. Оскільки власник так і не повернувся за своїм майном, люди забили на сполох. Надто підозріло, на їх думку, все виглядало.

На місце події оперативно прибули всі рятувальні служби й правоохоронці. Натовп ліквідували із загрозливої для ураження території, доки працювали сапери. Вибухівки так і не виявили, у сумці були звичайні речі. Незадовго після цього знайшли й їх господаря.

Чоловік, вже будучи добряче напідпитку, очевидно пішов по справах, чи то забувши про сумку, чи то просто вирішив її забрати пізніше.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Страх великі очі має
Відповісти
"Натовп ліквідували із загрозливої для ураження території, доки працювали сапери". Це як? Вивели за ріг автостанції пильних пасажирів і розхрінячили зі шмайсерів??? Думайте, що пишете!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні