--> Повідомили про замінування 4 школи: учнів та вчителів евакуювали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили про замінування 4 школи: учнів та вчителів евакуювали

0
-5
Повідомили про замінування 4 школи: учнів та вчителів евакуювали
У Дніпрі через повідомлення про замінування школи №4, з приміщення евакуювали учнів та вчителів, аби перевірити інформацію.

Про це пише D1.

Повідомлення про мінування школи №4 надійшло сьогодні, 31 січня. Дітей, вчителів та персонал школи евакуювали. Будівлю перевіряють на наявність вибухівки.

Відомо, що за повідомлення про помилкове мінування передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі. Повнолітнім порушникам загрожує від 4 до 8 років ув'язнення. За такі вчинки дітей до адміністративної відповідальності буде притягнуто їхніх батьків — дорослим доведеться сплатити різного розміру штраф.

Нагадаємо, школи міста "мінують" вже не вперше. Як журналісти Телеканалу D1 писали раніше, кілька тижнів тому вибухотехнікам довелося перевіряти інформацію щодо мінування всіх шкіл Дніпра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні