Рівненські поліцейські затримали повію за 300 гривень

1
3
Рівненські поліцейські затримали повію за 300 гривень
Рівненські патрульні притягнули до відповідальності жінку за заняття проституцією.

Учора ввечері, патрулюючи на вулиці Дубенській, охоронці порядку отримали інформацію про те, що поблизу проїжджої частини перебуває жінка, яка своїм зовнішнім виглядом схожа на особу яка займається проституцією, - пише ЧаРівне із посиланням на патрульну поліцію Рівного.

Неподалік інспектори виявили громадянку, яка була схожа за описом. Під час спілкування з полісменами 40-річна мешканка Рівненського району зізналася, що вона дійсно надавала послуги сексуального характеру за грошову винагороду в сумі 300 грн невідомому чоловіку і вказала на місце, де все відбувалося.

Патрульні з’ясували, що ця громадянка уже не вперше приягається до відповідальності за вказані дії та в черговий раз винесли на неї постанову за ч.2 ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією).
Теги: рівне, повія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер новина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні