Заплатили, щоб «відмазати»: як затримували хабарника з луцького військкомату

5
2
Заплатили, щоб «відмазати»: як затримували хабарника з луцького військкомату
Стали відомі деталі затримання головного спеціаліста Луцького об'єднаного міського військового комісаріату на хабарі.

У п'ятницю. 28 квітня, волинські правоохоронці задокументували факт вимагання та отримання хабара головним спеціалістом Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, - інформує прес-служба війсьуової прокуратури Західного регіону.

Хабар у розмірі 500 дол США від двох громадян призначалися за вжиття заходів щодо непризову одного з них на військову службу за станом здоров'я, а іншого – за постановку на військовий облік у порушення встановленого порядку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
На Волині на хабарі у 500 доларів погорів працівник військкомату

Викрили зловмисника під час одержання частини хабара у розмірі 200 дол США.

Крім цього, при особистому обшуку підозрюваного виявили та вилучили 17,7 тис. грн. та 1000 дол США, з яких 200 та 500 американської валюти були загорнуті в саморобні конверти із зазначенням на них контактних даних осіб.

Це вказує на системність дій працівника військкомату з вимагання хабарів з метою особистого незаконного збагачення.

На даний час вирішуються питання щодо затримання корупціонера та повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Також готуються клопотання до суду з метою обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне не ділився з начальством от і погорів, підставили. Тепер буде вчити табличку ділення. Призначать що буде ділитися.
Відповісти
А ви поцікавтесь які у військоматі зарплати в цивільних працівників. Аби 2 тис. було! А сидять до ночі без вихідних. Статуса держслужбовця немає. Постійні перевірки. Понищені приміщення. Всього цього ніхто не бачить!
Шкода того нещасного в дермантиновій куртці. Попав під показове відпрацювання боротьби з корупцією.
Відповісти
Ну взятку він брав не для ремонту у військоматі? А якщо хтось не хоче служити ,а хоче заплатити то хай держава зробить офіційну проплату.І буде на ремонт ,зарплату,військо.Все залежить від законодавчого рівня держави , а не від цієї показухі ,яка нічим незакінчується.
Відповісти
дійсно - шкода...
Відповісти
З того що там написано можливо відсотків 10 правди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні