На Волині поліцейський взяв «на лапу» 10 тисяч. ФОТО

5
-2
На Волині поліцейський взяв «на лапу» 10 тисяч. ФОТО
На Волині поліцейський отримав 10 тисяч хабара від підприємця.

Про це повідомляє заступник прокурора області Максим Киричук на своїй сторінці у Фейсбуці.

За "подяку" поліцейський, зловживаючи службовим становищем, мав не створювати перешкод у підприємницькій діяльності громадянина України.

Наразі тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка в них має бути зарплата щоб не брали хабарі?Чи хабарник це діагноз,який лікується конфіскацією,і "тюрягою" на десять років..
Відповісти
"Мав не створювати перешкод у підприємницькій діяльності.."допомагати маєш підприємцям,щоб податки платили в державу,а не створювати проблеми на рівному місці!
Відповісти
Прпвильно,судді,прокурори мають по 30 тисяч та 50 тиса вони що хужі.Директори бібліотек,які не роблять нічого, сидять і виглядаютьь читпчів,яких нема,мають по 13 тисяч.А тут треба життям рискувати за копійки.
Відповісти
Лучанка, директор бібліотеки навчався 6 років, щоб займати посаду, а з ваших дописів -краще ви б займалися самоосвітою.
Відповісти
А в мене анголійський факультет. Для чого мені самоосвіта? Я думаю рівняти її з бібліотечною не варто. Я працюю на фірмі з іноземними інвестиціями,а ви мені самоосвіту пропонуєте.Тут наяву інтелект і розум за 6 років навчання на бібоіотекаря,а де такі вузи є шикарні
? 6 років навчаються у медичному універі -це професія.Скажіть така розумна хто вас в яку орнізацію візьме на роботу,коли вас порозганяють,бо бібліотеки вже віджили себе.Розвиток інформаційних технологій їх витіснило.Така кількість бібліотек ібібліотекарів непотрібна. В Інтернеті є всі книги, а в бібліотеках нема сучасних ,необхідних книг.Як можна йти до вам,коли ви в коментах ображаєте людей. А ще вчились 6 років, але чого вас там навчили? Поваги і людяності ви не навчились-це від Бога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні