З’явилось відео затримання волинського адвоката-хабарника

5
-5
З’явилось відео затримання волинського адвоката-хабарника
В СБУ оприлюднили відео затримання адвоката, якого впіймали на хабарі.

Нагадаємо, 21 квітня у Любомлі затримали адвоката за хабар у розмірі 1300 доларів, який він взяв у клієнта, щоб «порішати» справу із прокурором та суддею.

Як стало відомо виданню «Волинь24» із власних джерел, мова йде про адвоката із Володимира-Волинського Миколу Омелянюка.

Правоохоронці повідомили, що затримували хабарника працівники Служби безпеки України спільно з поліцією та під процесуальним керівництвом прокуратури.

За словами шахрая, гроші були необхідні для передачі прокурору та судді, щоб затвердити позитивне рішення у кримінальному провадженні.

Підзахисний, якому співробітники СБУ повідомили про підозру у контрабанді наркотиків, встиг віддати своєму захисникові тисячу доларів. Проте адвокат-шахрай не планував їх нікому передавати і просто залишив собі.

Оперативники спецслужби затримали «захисника» у м. Любомль Волинської області після завершення судового засідання.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення адвокату про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бідні судді, хто тепер носити буде?
Відповісти
до речі, дуже не коректно,називати "есбеушниками", вони - працівники Служби Безпеки України,єдине що в нас залишилось нормального...
Відповісти
підараси всі без винятку
Відповісти
Що, Микола вам не вгодив ? Я знаю що він завзято боровся проти корупції і хабарництва. Краще з Сафульками розберіться.
Відповісти
Так боровся,що аж хабарі брав.Може десь глибоко в душі і боровся з собою,але не вийшло.Не один знайомий адвокат йому посвідчення платив,це ще той хабарник,"клеймо"ніде ставити.Люди,які його захищають або пов"язаны з ним,або просто не в "темі".Смішно читати коментарі дружини,бідна не знала,мабуть,звідки дома гроші беруться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні