Стало відомо, якого волинського адвоката затримали за хабар

38
-2
Стало відомо, якого волинського адвоката затримали за хабар
Волинські есбеушники затримали адвоката за хабар у розмірі 1000 доларів, який він взяв у клієнта, щоб «порішати» справу із прокурором та суддею.

Подія трапилася в п’ятницю, 21 квітня, у Любомлі.

Як стало відомо виданню «Волинь24» із власних джерел, мова йде про адвоката із Володимира-Волинського Миколу Омелянюка.

Правозахисник є досить відомим у Володимирі-Волинському, співпрацює із місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Зокрема, він брав участь у резонансній справі затримання двох військовослужбовців Сергія Сиротинця та Ігоря Бондарєва у лютому 2016 року у справі про самовільне залишення військової частини під час проходження служби. Аби уникнути їхнього арешту, понад сотня волинян пікетували митний пост «Устилуг».

Наразі адвокат затриманий, завтра розглядатиметься питання про обрання запобіжного заходу на час розслідування.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який хабар? Це оплата послуг адвоката.
Відповісти
То виходить омелянюк стільки оцінює свої послуги? Ви з дуба впали? А податки він чого не сплачує на своїх продавців що продають каву в ларьках? Бо не оформляє їх офіційно! Та гнида скільки людей обдурила! Брав гроші в клієнтів, обіцяв вирішити питання, водив за ніс, а потім на останнє засідання суду не з'являвся. Розтрілювати таких))))
Відповісти
колись ще був такий крахобор адвокат пилипюк, всьо йому мало було...
Відповісти
можливо, що і так.. Бо ж, наскільки я чув, центр надання безоплатної допомоги оплачує адвокатові 48 гривень за годину слідчої дії (судового розгляду), з яких той адвокат 50% віддає державі як податок. Тобто, 24 гривні за годину слідчої дії. Це ж навіть не копійки, а просто позорище, а не оплата. От вони окремо і домовляються про оплату.
http://zib.com.ua/ua/12088-finansuvannya_bezoplatnoi_pravovoi_dopomogi_rozcharuvalo_adv.html
Відповісти
А хто сказав що він живе тільки на безоплатну допомогу? Крім того має справи, а ще і каву з неоформленими продавцями.
Відповісти
В якому документі прописано скільки адвокат має отримати за надання адвокатських послуг?
Відповісти
Ну наприклад у договорі надання послуг адвоката , до речі він мав його надати судді.
Відповісти
Щось зарано вони його взяли.
Відповісти
Скільки б не піарився гнилий адвокат на гарних справах і безоплатній допомозі всерівно попався. Люди його прокляли і клянуть. Якщо передивитись вироки і ухвали суду де фігурував омелянюк, то можна чотко бачити з яким суддєю він всьо рішав. Суддя лященко є його кумом і реально здирали з бідолах бабло і ділилися з прокурором. Поспішили однако, треба було двох взяти.
Відповісти
Безоплатну допомогу ЗМУШЕНИЙ надавати кожен адвокат , інакше позбавлять ліцензіїї , такий закон.
А піаритись на цьому недоречно.
Відповісти
Який брєд! Не змушені адвокати, а добровільно йдуть у безоплатну систему, укладаючи контракт. І так на майбутнє - в них не ліцензія, а свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю
Відповісти
хто тобі таку єресь сказав? :)
адвокат нікому нічого не змушений. Лише тим, з ким уклав договір про надання допомоги. А безоплатну допомогу (безоплатну для клієнта) надають лише адвокати, з якими центр надання безоплатної допомоги уклав про це контракт. От центр за клієнта і платить.
Відповісти
У В-Волинському адвокати працюють з дозволу Пікулівни, кращий адвокат зять...
Відповісти
Адвокатів порядних у нас дійсно немає. Одна шушваль що носить бабло від одних до других. Щоб найняти адвоката то треба з другого города,або ще Сашу Попка. Він реально помагає безплатно людям і навіть такого крутого тендема суддя+адвокат апеляційні суди розносили в пух і прах)))
Відповісти
а ти, випадково, не Саша Попко? :)
Відповісти
,адвокат игорь лапин дурил людей на гораздо большие деньги и стал депутатом вр ,а этому не повезло ,не прокатило.
Відповісти
Що, Микола корупціонерам не вгодив ? Я знаю що він завзято боровся проти корупції і хабарництва. Краще з Сафульками розберіться.
Відповісти
Не знаєте нічого про того злодія то і не захищайте! Робити видимість боротьби з корупціонерами і самому грабити брехнею людей - ось і вся його діяльність. Він за великі бабки з лященком замінили генитичні матеріали по справі сусваля
Відповісти
Злодій і брехун ще той. А в тандемі з Пікулихой то взагалі. Самому колись довелось спостерігати процес "розмови" і передачі "вдячності" Гнила людина. Поцікавтесь в нього скільки коштував УБД для сина?)))))
Відповісти
То не адвокат а розножчик бабла, рішалово, а десь і кідалово. Скільки циган він обдурив взяв при тому великі гроші і нічого не зробив. А синочку який не був в АТО дійсно зробив УБД))))
Відповісти
Синочку треба зробити довідку про контузію)
Відповісти
реально він придур - весь в отца)))
Відповісти
да да, синочок самозакоханий хвалько, який любить розповідати як багато він досягнув в своєму житті
і як важко він переносив своі дні в ато
Відповісти
обдурив циган? :)))))))
То він - талант.
Відповісти
А хто ж тоді буде захищати Мисан Наталію у суді якщо її адвоката затримали
Відповісти
Нехай візьме алкаша шведа різниці нема))))))
Відповісти
Смішно те, що новина про це з”явилась У спільноті “Типовий Володимир”,але через годину її чомусь видалили. Розумію якби було спростовано що це Омелянюк… Хто б, що не казав, але це було зроблено навмисно аби люди не знали цієї новини. Напевно синок постарався який близький друг адміністрації спільноти ,дістала постійна реклама кав’ярні. Типовий Володимир ,якщо це був не Омелянюк то напишіть це. Навіщо так підло видялати новину про хабарника
Відповісти
типовий то ще та риго-малолітня спільнота, а всі адміни друзі того малого шизіка, то понятно шо вони про папіка таке не напишуть. А звізділи що вони найбільша і чесна група))))) Нормальні люди вже давно кинули контакти і їхню групу))))
Відповісти
Типовий то продажна канторка)
Відповісти
Продажні АДМІНИ типового... виставили заказу проти Зінкевича..а статтю про хабарника Омелюка видалили)
Відповісти
Не пойму одного. Как сын Зинкевича может быть в этой группе и читать заказные статейки на его отца?
Відповісти
пропоную Kava Avenue перейменувати у "Сповідь адвоката-хабарника" а чо? класно вийде))))
Відповісти
Назву Кава Авеню вони здерли в хлопців з Луцька, та ще й на гроші їх кинули. На скільки мені відомо,
кава авеню допомагали на партнерських умовах відкрити точку у Володимирі, вклались а ті грошей не віддають і назву не міняють
Відповісти
Так понятно що здерли бо мозгів то своїх на таке нема. Привикли все готове брати)))
Відповісти
https://picjoke.net/process.php?lang=uk&clipart_id=1045&date=2017-04-23&picname=1-uk-9067937334e14fd411dd68e5a7ca81e6.jpg
Відповісти
У мене виникає запитання щодо НЕАДЕКВАТНОСТІ міри запобіжного заходу до підозрюваного.
Невже цей адвокат настільки суспільно-небезпечний, що його необхідно тримати під вартою??? В нашій країні навіть коррупціонерів, які обікрали нас із вами і наших дітей та внуків (бо ще їм прийдеться віддавати борги...) на мільярди і мають по два, три громадянства відпускають на поруки до винесення вироку. І не бояться, що вони поїдуть за кордон у свої маєтки до своїх сімей і ніколи не повернуться.
Чим же такий небезпечний адвокат-шахрай, що його тримають під вартою? Не пам'ятаю із своєї практики щоб шахраїв тримали під вартою.
Чи може справа не в його суспільній небезпечності, а у тому, що його хочуть таким чином налякати (ті, хто вирішує питання тримати під вартою чи не тримати)?
А для чого ж його лякати?
А чи не для того, щоб мовчав?
Відповісти
Не уж то сам кум в обідню перерву рішив заступитись за свого миколку. Так позич йому бабла на заставу і випустять - вся панацея))))
Відповісти
Ні, це Саша Попко вирішив відізватись, головний "борець за справедливість"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні