У Луцьку муніципали показали місцевих «автоандонів»

4
-3
У Луцьку муніципали показали місцевих «автоандонів»
У Луцьку муніципали шукали порушників паркування.

Інспектори департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради були провели відпрацювання, щодо паркування автомобілів на тротуарах, пішохідних зонах, на газонах біля будинків в тому числі і на зелених зонах, - інформує прес-служба департаменту.

За зверненнями громадян перевірили вулиці Сенаторки Левчанівської, Глушець, Кравчука, 22, 24, 36, 38 та в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки зі сторони зоопарку.

Інспекторами склали 20 протоколів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, я не захищатиму таких правопорушників, бо і сама нерідко скаржусь на таких "типів", АЛЕ... може. муніципальним службам краще вдосконалити систему паркомісць, щоб було ДЕ це робити????!!! тоді і порушувати ніхто не буде...
Відповісти
Павло, в мене якраз машина є. Я просто не водій-колгоспник, а водій, який поважає та не обмежує пішоходів та водіїв. Бо я паркуюсь згідно ПДР, а не так і де мені зручно.
Відповісти
А можна зрозуміти етимологію слова "автоандони" - чи означає це - "автогандони"?! Якщо так, тоді треба замінити заголовок. Ну я не з пансіону благородних дівиць, звичайно, але вважаю, слово "автоандони" - ненормативною лексикою. Не варто ним послуговуватися. Вам же не до смаку, коли в газеті "Крядовий кур`єр" на центральних шпальтах буде заголовок: "У Луцьку муніципали показали місцевих «автоГандонів»! Шануймося, редакціє! Це російськомовна субкультура нам не дає спокою: адже у російській традиції - усіх принижувати і без кінця сміятися з того, хто справляє фізіологічні потреби і як, та хто з ким вступає в інтимні за`язки і як? А якщо це відбувається з тваринами - взагалі - НОВИНА вдалася! - "Ставім лайкі?!!!"
Відповісти
Долбайоби ті менти на всіх фото авто стоїть гарно припарковані і нікому не мішає, він став і оставив законний 1 метер для пішоходів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні