Луцьким муніципалам потрібно 160 тисяч на евакуацію автомобілів

1
-12
Луцьким муніципалам потрібно 160 тисяч на евакуацію автомобілів
Департаменту муніципальної варти Луцька потрібно 160 тисяч гривень на оплату послуг та робіт з евакуації транспортних засобів.

Про це стало відомо у вівторок, 25 вересня, під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Так, директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що із бюджету міста планують виділити 160 тисяч гривень для департаменту муніципальної варти. Ці гроші їм потрібні евакуацію транспортних засобів.

Однак члени комісії вважають, що це не входить у повноваження цього департаменту, а тому цю суму потрібно обговорювати тільки після пояснень керівниці муніципалів Юлії Сиротинської.

Так, депутати не включили цю суму у проект рішення до того моменту, поки посадовиця не пояснить статтю та вартість витрат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай сиротинська начмокає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні