На Волині відбудуться вибори в п’яти громадах. КАРТА

2
1
На Волині відбудуться вибори в п’яти громадах. КАРТА
Чергова «порція» виборів до новостворених волинських громад відбудеться 30 квітня.

Депутатів та голів будуть обирати в п’яти ОТГ: Заборольській (Луцький район), Колодяжненській (Ковельський район), Вишнівській (Любомльський район), Самарівській та Забродівській (Ратнівський район).

Червоним позначені громади, де відбудуться вибори 30 квітня. Синім - де вибори вже відбулися
Червоним позначені громади, де відбудуться вибори 30 квітня. Синім - де вибори вже відбулися

Виборчий процес в цих громадах розпочався ще 11 березня. Наразі уже створені виборчі округи, сформовані виборчі комісії, а також відбулася реєстрація кандидатів в депутати та голови громад.

Загалом за три роки децентралізації в Україні створили 366 громад. Волинь у процесах переділу адміністративної карти займає не найактивнішу, але й далеко не останню позицію. Наразі вже створили і провели вибори в 15 громадах:

– Устилузька, Зимненська (Володимир-Волинський район);
– Люблинецька, Дубівська, Поворська, Велицька, Голобська (Ковельський район);
– Шацька селищна громада (Шацький район);
– Заболоттівська (Ратнівський район);
– Прилісненська (Маневицький район);
– Поромівська, Литовезька, Павлівська (Іваничівський район);
– Смолигівська, Княгининівська (Луцький район).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Камінь-Каширський ще тримається. Думається що протримається ще довго оскільки громадяни не бачать для себе приорітетів. Про те що хтось дасто кошти на дорогу це для Них привітимізм. Найголовніше для усіх завтрашній день без цих зазивал оскільки усі бачать що заробляти та розвиватися у таких формах бюджетного асигнування не можливо. Крім того усі тягнуть ковдру на себе. Відсутній хоч би один лідер який може показати громадянам вихід з цієї ситуації коли місцева влада може адекватно оцінювати свої ризики у Нових реаліях.
Відповісти
Чому кожен українець ? оформляючись на роботу, навчання, в Армію - зобов'язанний пройти обов'язково медичну комісію. ( професійний відбір). А депутати і чиновники не проходять ... ?, Потім з'ясовується в судах і на слідствах, що вони хворі , немічні і не дієздатні або просто не підсудні, дурні і ідіоти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні