Цуманську громаду очолив колишній лісівник, який виступав проти Кватирка

3
1
Цуманську громаду очолив колишній лісівник, який виступав проти Кватирка
Головою Цуманської об’єднаної громади на виборах 29 жовтня став багаторічний лісівник, самовисуванець Анатолій Дорошук.

За попередніми підрахунками прес-служби «УКРОПу» Дорошук отримав понад 3,3 тисячі голосів (більше 70 %), перемігши трьох опонентів. Про підтримку Дорошука на виборах заявив «УКРОП».

Багато років Анатолій Дорошук працював в ДП «Цуманське ЛГ» на посаді інженера лісового господарства. З осені 2015 року став головою Цуманської селищної ради. Перед цим відслужив в АТО – охороняв на контрольно-пропускному пункті «Мар’їнка».

Перед тим як стати чиновником, у вересні 2015 року, Анатолій Дорошук з групою лісівників «Цуманського ЛГ» вимагали у сесійній залі обласної ради відсторонення від посади т.в.о. начальника ВОУЛМГ Олександра Квартирка.

Анатолій Дорошук тоді заявляв, що новопризначений начальник є знаряддям у чиїхось руках. Він нарікав, що в лісах Волині з’явилися невідомі особи у камуфляжі, зі зброєю та на позашляховиках. Це нібито може означати, що хтось готує на Волині «нове Мукачеве». Та досі, як відомо, Олександр Кватирко на посаді головного лісівника Волині. Цікаво, що з липня 2013 до травня 2014 року Кватирко був директором ДП «Цуманське ЛГ».



Сім’я голови новоствореної громади має будинок на 111 м2 в Цумані. Ще один на 256 м2 – недобудований. Крім того, у Дорошуків є дві земельні ділянки сумарною площею 2,6 тисяч м2.

Їздить голова ОТГ на бусі Renault Trafic 2005 року випуску.

В селищній раді у 2016 році Анатолій Дорошук заробив 74,4 тисячі гривень. Син Василь Дорошук в «Цуманському лісгоспі» отримав 90,2 тисяч гривень. Дружина Світлана мала пенсію по інвалідності 16,1 тисяч гривень.

Довідково:

До Цуманської ОТГ увійшли Цуманська селищна рада (селище Цумань, село Кадище), Берестянська сільська рада (село Берестяне), Липненська сільська рада (село Липне) та Холоневичівська сільська рада (села Холоневичі та Знамирівка).

Площа ОТГ: 220.495 км2. Чисельність населення: 11032.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорошук - золота людина. Сьогодні такі люди - рідкість. А Кватирко йому й в підметки не годиться.
Відповісти
Молодець. Хто знае з якоі він партіі.?
Відповісти
Самовисуванець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні