Недопад склав повноваження

5
-1
Недопад склав повноваження
Григорій Недопад під час позачергової сесії Ківерцівської райради склав повноваження голови.

Причиною такого рішення стало його призначення на посаду першого заступника Луцького міського голови, - інформують у прес-службі партії УКРОП.

За час роботи Недопад зумів налагодити співпрацю з обласною радою та народним депутатом від 23-ого округу Іриною Констанкевич. Це дало можливість залучити кошти з обласного та державного бюджетів на ряд інфраструктурних об’єктів Ківерцівщини.

«Григорію Недопаду вдалось об’єднати депутатський корпус. Завдяки цьому було вирішено багато нагальних питань. Ми працюємо незважаючи на партійну приналежність», – зауважив депутат районної ради від партії «Народний рух України» Ігор Мисковець.

Радник голови райради з питань економічно-соціального розвитку та інвестицій Яна Церкевич зазначила, що раді вдалося відновити договори з двома повітами Республіки Польща та однією областю Республіки Білорусь.

«Проектна діяльність важлива складова для розвитку у багатьох сферах. Чимало ще заплановано. Велика частина ідей у цьому напрямку належить Григорію Вікторовичу. Ми й надалі будемо продовжувати почату разом з ним роботу», – розповіла радник голови.

Голова фракції УКРОП облради Вячеслав Рубльов вважає, що досвід роботи у райраді допоможе Недопаду «швидко влитись в роботу Луцькради»
.
«Важливо, що він прийшов на цю посаду з бізнесу, тому добре розумів нюанси господарської діяльності. За рік головування у райраді здобув ще й управлінський досвід у місцевому самоврядуванні», - зауважив Рубльов.

Директор громадської організації «Тивер» Петро Сущук вручив Григорію Недопаду нагороду за сприяння у розвитку дитячих громадських організацій «Добродій руху». А депутати «на знак поваги та вдячності» презентували йому новий робочий портфель.

Водночас Недопад залишився депутатом Ківерцівської районної ради. Він має намір стати членом бюджетної комісії.

«Ще чимало питань є розпочатими, але не завершеними на Ківерцівщині. Зокрема, треба замінити багато вікон у місцевих ДНЗ та ЗОШ. Це великі кошти, які треба віднайти, оскільки заміна вікон на пряму впливає на здоров’я дітей та економічну складову, таку як енергозбереження. Також є термінова потреба у зведенні декількох шкіл у районі. Сподіваюсь, що вдасться залучити фінансування із держбюджету за допомогою Ірини Констанкевич на такі об’єкти. Звичайно, на посаді заступника Луцького міського голови планується теж чимало покращень в інфраструктурі обласного центру. Обов’язково продовжимо міжнародну співпрацю Луцька, адже в Ківерцівському районі дещо вдалось втілити в рамках транскордонної співпраці. Наприклад, зараз на черзі проект по музею, який написаний дуже потужно. На мою думку, він має всі шанси на перемогу», - розповів Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі,що ви говорите. Укроп займається банальним підкупом виборця, за це є кримінальна відповідальність. Вони кидають подачки,щоб потім забрати у нещасних людей більше.
Відповісти
Потрібно гуртуватися проти укропів, бо будемо жити в феодальній області
Відповісти
А ЩО ТАМ В РАЙРАДІ РОБИТЬ ХАБАРНИЦЯ ТАМАРА? ПРОСЛАВИЛАСЯ ТАМАРА В ЛУЦЬКУ ,ОСІЛА В КІВЕРЦЯХ.ГАНЬБА!!!!!!!
Відповісти
Сама велика сенсація буде коли хабарницю-Тамару оберуть головою Ківерцівської райради.В Луцьку не посадили за хабарі дякуючи коханцю Грицюку-то в КІВЕРЦЯХ точно не посадять.СЛАВА ЖИДОУКРОПАМ!!!!!!
Відповісти
Волинь попала в феодальне володіння Швейцар ького магната який усіх волинян вважає своїми васалами. А Укропівський актив забезпечує йому видимість масової підтримки. Ми маємо усвідомити що Укроп це не партія, а каста для обслуговування Коломойського і його оточення Включаючи Палицю. Вибори вони виграють за рахунок підкупу бідних.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні