Патрульні пояснили, чому не зреагували на зауваження лучанина

0
4
Патрульні пояснили, чому не зреагували на зауваження лучанина
Правоохоронці прокоментували гнівну заяву лучанина, який запевнив, що патрульні проігнорували його зауваження, повідомивши що їм ніколи.

Пояснення щодо ситуації оприлюднила речниця патрульної поліції Ольга Бузулук.

Нагадаємо, лучанин у Фейсбуці написав, що зробив зауваження патрульним, які знаходилися в центрі міста, мовляв, ті не реагують на порушення правил паркування. А ті, з його слів, відповіли, що їм немає часу.

«По-перше, патрульні не говорили такої фрази, що в них немає часу цим займатися (перевірено). По-друге, у сфотографованих автомобілях не було водіїв. То кого було притягувати?» - написала авторка.

І додала:

«По-третє, в той момент патрульні займались оформленням іншого порушення ПДР і не могли різко переключитись за чиїмось бажанням. Є певний алгоритм дій при виявленні правопорушення».

До того ж, запевнила авторка, того дня було дуже багато порушень ПДР:

«Була субота, ситуацію з паркомісцями ви знаєте... Я сама проїжджала в обідню пору вулицею Глушець і бачила 4 патрульних автомобілі лише на вулиці Глушець! Тобто полісмени працювали та реагували на порушення. 25 березня винесли 18 постанов про порушення ПДР та склали 3 протоколи», - написала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні