--> Шантаж луцьких маршрутників: соцмережі вибухнули обуренням | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шантаж луцьких маршрутників: соцмережі вибухнули обуренням

12
6
Шантаж луцьких маршрутників: соцмережі вибухнули обуренням
Через відсутність маршруток у Луцьку протягом двох годин 24 березня лучани вибухнули обуренням.

Свої міркування вони активно висловлюють у соцмережах, діляться фото та міркують, як провчити "неслухняних" маршрутників.

Нагадаємо, з 14 до 16-ї години містом не їздили маршрутки: перевізники страйкували, таким чином намагаючись продемонструвати владі, що без порозуміння з ними колапс на дорогах - абсолютно реальне явище. Адже перевізники тривалий час уже домагаються підвищення тарифу на перевезення громадян.

Михайло Шелеп: "То що, виходить, ображені перевізники, як партизани, розпочали страйк без оголошення?!"


Ольга Андрієвська: "Щойно 47-й став на мосту, нахамив пасажирам, погрожував, що скоро пішки підуть, раз не хочуть по 4 грн їздити".


Andriy Mykhailov: "Думаю, що якщо це без попердження за кілька днів зробили, то можна спокійно подавати на організаторів в суд. Звісно, це ще треба в юристів розпитати".

Катя Нечипорук: "За такі страйки перевізників ще штрафувати потрібно !!! Знахабнілі водії дозволяють собі палити в громадському транспорті, ганяти містом, набравши людей, що ледь двері зачиняються. По посвідченню не кожен водій візьме, та ще й в більшості старенькі просять взяти їх. Чому за цим ніхто не слідкує?!! Де якість надання послуг?!! Бабло вони рахують, страйкують, блін!!!"

Віктор Кондратенко: "А в цей час на подвір'ї ЛПЕ іржавіють куплені за 20 мільйонів досить ще нові (5 років) автобуси "Богдан"... бо їздити "не рентабельно".

Іван Мирка: "Про маршютки. Бізнес особливо сьогодні дуже чутлива річ. Не можна його ігнорувати, а роздмухувати різкими заявами тим більше".

Oлена Семенюк: "Клієнти особливо сьогодні дуже чутлива річ. Не можна їх ігнорувати, а роздмухувати різкими заявами тим більше. ...Вся проблема у відсутності адекватної комунікації. Я насправді не знаю, багато заробляють перевізники чи ні (думаю, достатньо, але це тільки думки), але знаю, що, маючи трохи більше мудрості, їм би таки видалося підняти ціну без скандалів".

Ольга Лисобей: "Я в центрі так змерзла, що не смішно було. А потім в забитій тарантайці їхала. Я готова платити більше,але ж їздити хочеться в комфорті".

Руслан Січкарук: "Це ще один дзвіночок для утвотення у Луцьку потужного комунального транспорту. Приватники завжди будуть прагнути заробити більше, для капіталізму це нормально. Не нормально коли сірі перевізники диктують умови місту".

Віталій Неустроєв: "Якщо ми будемо стогнати, то перевізники будуть нами маніпулювати. Треба послати їх на----, і горожанам поїздити в тролейбусах. А міська рада нехай тим часом не ловить мух, а забирає ліцензії у тих хто порушує умови договору на перевезення і не виходить на маршрут. Вони зобов язані перевозити. Якщо щось не так, то нехай судяться, наприклад, по тарифам, або пільговикам. Хоча до постанови суду вони повинні їздити".

Наталія Гнітецька: "Ну хватить уже на людях екпериментувати... Чому вони проводять акції проти мешканців міста? Хай проведуть акції проти "Луцькавтодору" та міськради за те, що дороги не в належному стані і їм доводиться багато ремонтуватися, хоча частка коштів на ремонт доріг уже стартово закладена у вартість бензину. А ще хай проведуть акції проти Верховної Ради, антимонопольного - бо не зрозуміло звідки сформувалися такі ціни на бензин, що їм тепер не вигідно їздити.... при чому тут пасажири до цього ідіотизму?"

Oksana Yutovets: "Вперше відчула на собі незручності громадського транспорту. 50 хвилин чекала! Люди не знаючи чекають".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За все потрібно платити. проїзд має коштувати 10₴ .
Відповісти
То йди і плати "розумник"!!!
Відповісти
Дешевше своїм транспортом.
Відповісти
А у міськраді не передбачені штрафи за такі "фокуси"? Влупити їм щоб знали, а людям треба не мовчати і відповідати тим хапугам, номери маршруток фоткати і викладати у соцмережі, а вже небайдужі громадяни найдуть управу на тих...!!!
Відповісти
Позабирайте в цих дибілів ліцензії та розірвіть договора. Тоді локті кусати будуть.
Відповісти
пітримую, на їхне місце найдеця багато інших перевізників
Відповісти
Сьогодні скотиняка за кермом автобуса АС2406ВО на маршруті№9 на вимогу припинити слухати під час руху автобусу пісні країни окупанта, почав хамити: «ще не відомо, що на справді почав війну і хто окупант!»
Відповісти
Траба було тягла дати йому!!!
Відповісти
Сьогодні скотиняка за кермом автобуса АС2406ВО на маршруті№9 на вимогу припинити слухати під час руху автобусу пісні країни окупанта, почав хамити: «ще не відомо, що на справді почав війну і хто окупант!»
Відповісти
Сьогодні скотиняка за кермом автобуса АС2406ВО на маршруті№9 на вимогу припинити слухати під час руху автобусу пісні країни окупанта, почав хамити: «ще не відомо, що на справді почав війну і хто окупант!»
Відповісти
Хотіла б побачити власника 47 маршруту, що це за чудо століття таке? І воно ще хоче підняти тарифи з його їздою і хамами водіями?
Відповісти
Тарифи підняти. На зупинках розмістити графіки руху. Приїхав за графіком заплатив. Приїхав не по графіку вези безкоштовно. Кінець кінців мусить хоть хтось за що небудь відповідати, а то гра в одні ворота...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні