Скандал у луцькому дворі: мешканці сваряться через зятяжний ремонт

0
3
Скандал у луцькому дворі: мешканці сваряться через зятяжний ремонт
У Луцьку мешканці вулиці Стрілецької просять завершити ремонт їхньої прибудинкової території, який розпочали три роки тому.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» 22 березня, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

До студії зателефонувала лучанка з будинку № 27 що на вулиці Стрілецькій. Вона розповідає: 3 роки тому в дворі робили ремонт, але всі обіцяні роботи не завершили, бо почалася зима. Обіцяли доробити, коли буде літо. І цього чекають вже три роки.

Зі слів жінки, ремонт двору тоді зробили, але лучани просили ще заасфальтувати доріжку між 25 та 27 будинками, адже вони мусять ходити по багнюці після дощу. Саме цю обіцянку не виконали до зими, а згодом і геть забули.

Трохи поодаль - між 27 і 31 будинками - тоді ж, як відбувався ремонт, зробили асфальтовану доріжку, але закрили зливову каналізацію, через що там постійно калюжі після дощу.

У відповідь перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев пообіцяв дати доручення відповідним службам, щоб вони дали інформацію з цього приводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні