На Волині чоловік вирубав три десятки дерев і тепер може сісти

0
-5
На Волині чоловік вирубав три десятки дерев і тепер може сісти
У Любешівському районі чоловік незаконно вирубав 27 берез на території Білоозерського лісництва, яке відноситься до прородно-заповідного фонду.

До Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення від співробітників лісового господарства про те, що на території Білоозерського лісництва невідомий незаконно зрізав 27 берез, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Виявилось, що до вирубки причетний 40-річний мешканець району.

До слова, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

За фактом незаконної порубки дерев слідчі розпочали кримінальне провадження.

Чоловіку "світить" штраф від 900 гривень до 1,7 тисяч гривень або ж позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні