«Проблеми не бачу, це станеться природно», - Юлія Вусенко про вихідний на ринках

6
2
«Проблеми не бачу, це станеться природно», - Юлія Вусенко про вихідний на ринках
В.о. Луцького міського голови Юлія Вусенко повідомила, що штучно змінювати графік роботи ринків не планують.

Про це вона повідомила під час ефіру на Волинському телебаченні.

«На сьогодні ринки працюють. Багато лучан обгрунтовують це тим, що їм зручно йти на ринок в неділю, бо весь тиждень вони працюють, і не всім вигідно закуповуватися і супермаркетах та торгових центрах. Та й деякі товари специфічні можна купити тільки на ринку», - зазначила Вусенко.

І додала, що історично склалося, що в Луцьку ринки працюють в неділю:

«Якщо говорити про європейську практику, і практику деяких міст Західної України, як Тернопіль, Івано-Франківськ, Львів - в неділю там не працюють ринки, бо люди ходять в церкву. Таку ж тенденцію бачимо в Луцьку».

Вона зазначила, що така тенденція буде збільшуватися:
«Я хочу спрогновувати, що така тенденція буде збільшуватися, це станеться природньо. Бо більша частина людей на сьогодні вибирає суботу, щоб щось робити, а неділю проводить з сім’єю, ходить в храм».

І резюмувала, що це тільки початок обговорень:

«Робити це штучно можна, і я думаю, що ця тема, яка почала проговорювати, вона не закриється сьогодні чи завтра. Це тільки початок, але гострої проблеми я не бачу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто кому заважає ходити до церкви,хай собі ідуть, кому треба на ринок той скрізь встигне, людям і так тяжко виживати і за все платити, тож хай собі працюють, підприємці за все платять сповна і вони ні у кого і нічого не просять,головне не заважайте. В якщо вихідний, то всім! Закривайте торгівельні центри, ЦУМ, і так далі
Відповісти
Вже піднімали цю тему!!! Не бісіть!
Відповісти
А я рахую, що все правильно, а кому потрібно на ринок і в суботу сходить, потрібно змінювати свідомість.
Відповісти
Чуєш-но, керуй у тому селі, з якого випхалась. Бо тільки дурень не розуміє, що це робиться штучно, щоб збільшити прибуток торгівельних центрів. Адже на ряд товарів різниця між цінами на ринку та ТЦ в рази відрізняється. А власники торгівельних центрів ніяк не "наїдяться".
Відповісти
Не дайте закрити 13 школу. Беспредєл повний. Що робиться? Хочуть закрити єдину на районі школу. Заради будівництва висотки.А 530 учнів куди?
Відповісти
А про яку це "європейську практику" ви говорите???!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні