На Волині за добу у пожежах загинули четверо людей

0
3
На Волині за добу у пожежах загинули четверо людей
Протягом доби на Волині у пожежах загинули четверо людей.

Трагедії сталися у Ратнівському, Камінь-Каширському, Любешівському та Любомльському районах, - повідомляє прес-служба ДСНС.

8 лютого 18:50 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Видраниця Ратнівського району у дерев’яному житловому будинку трапилась пожежа.

На місці пожежі рятувальники тіло 70-річної власниці. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку та 10 м2 стіни. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електропроводки.

О 10:30 рятувальника від чергового національної поліції надійшло повідомлення, що в селі Личини Камінь-Каширського району виникла пожежа в приватному житловому будинку.

В кімнаті знайшли тіло сина 53-річного власника будівлі. Причина смерті – встановлюється. Ймовірна причина пожежі порушення правил протипожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

О 22:20 від чергового національної поліції надійшло повідомлення, що в селі Велика Глуша Любешівського району виникла пожежа в приватному житловому будинку.

Вогонь знищив диван та пошкодив стіни. На місці події знайшли тіло 56-річного громадянина. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

9 лютого о 3:15 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Борове Любомльського району. Для приборкання пожежі о 3:36 прибули три пожежні автомобілі.

На місці пожежі знайшли тіло 56-річного власника. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні