Юні «мандрівники»: на Волині двоє дітей не повернулися зі школи

0
2
Юні «мандрівники»: на Волині двоє дітей не повернулися зі школи
На Волині двоє неповнолітніх дітей не повернулися зі школи, а вирішили "помандрувати".

У вівторок, 6 лютого, двоє малолітніх громадян із селища Головне поїхали в інший район, не попередивши батьків, - пише Кордон.

Працівники Любомльського відділу поліції оперативно спрацювали й встановили місцезнаходження дітей.
О 19 год від жителя селища Головне до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що двоє неповнолітніх дітей 2005-го та 2006-го років народження не повернулися зі школи.

На пошук учнів було орієнтовано наряди місцевого відділу поліції, які оперативно встановили місцезнаходження “мандрівників”.

Малолітніх громадян виявили в рейсовому автобусі, що прямував в Володимир-Волинський. Як пояснили самі діти, вони їхали до бабусі, котра проживає в зазначеному місті.

Школярів повернули батькам. Будь-яких протиправних дій щодо них скоєно не було.

Працівники поліції відкрито кримінальне провадження за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Проводиться перевірка вище вказаного факту для встановлення причин та умов залишення домівки неповнолітніми, а також ступеню вини батьків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні