На Волині хочуть збудувати новий завод

0
5
На Волині хочуть збудувати новий завод
На Волині планують збудувати завод з виробництва біологічних добрив.

Про це стало відомо 3 лютого на зустрічі з питань використання біологічних добрив при вирощування сільськогосподарських рослин, - повідомляє Депатрамент агропромислового розвитку ОДА.

Усього планують будівництво трьох заводів з виробництва біологічних препаратів в Україні, один з них буде побудовано у Волинській області.

Директор з наукової роботи Інституту цукрової промисловості Петро Борисюк повідомив, що дані препарати широко використовуються іноземними господарствами, а також вони досліджували їх на базі волинських агропідприємств.

Як розповів директор Волинської філії «Украгролізинг» Григорій Люлька, результат дії біологічних препаратів неозброєним око було видно на багаторічних посівах люцерни.

Зокрема, в рамках досліду половину поля обробили біопрепаратом, в результаті чого, травостої на півметра були вищі, аніж на іншій половині поля.
Теги: завод
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні