Пожежа сталася, бо не почистили комин, – директор Волинської філармонії

0
4
Пожежа сталася, бо не почистили комин, – директор Волинської філармонії
Одна із будівель Волинської обласної філармонії загорілася через непочищений комин.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів директор філармонії Сергій Єфіменко.

Нагадаємо, у ніч на п’ятницю, 27 січня, у гаражному приміщенні, що поруч із філармонією, сталася пожежа.

«У гаражі є котел. Ми не почистили комин від сажі, вона накопилася і пішла іскра, а від іскри вже загорівся сам гараж. У ці дні було холодно, багато палили», – розповів директор.

У гаражі стояв автобус з газовими балонами, проте, за словами Сергія Єфіменка, небезпеки вибуху не було, адже пожежа була зверху будівлі і пожежники вчасно погасили вогонь.

«Наш черговий оперативно викликав пожежників і ті приїхали дуже швидко. Вчасно локалізували пожежу, за що їм – величезне дякую», – зауважив директор філармонії.

За його словами, вдалося обійтися мінімальними пошкодженнями: безпосередньо приміщення філармонії не зачепило, лише обгорів дах автобуса – на ньому облущилася фарба, а також пожежникам довелося вибити два вікна.

До слова, у сусідньому приміщенні зберігалася звукопідсилююча апаратура одного із працівників філармонії, але попри те, що пожежники залили її водою, за словами Єфіменка, техніка все ж не постраждала.


Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні