Він пережив багато політичних моментів, - мер Луцька Микола Романюк про Антона Кривицького

2
4
Він пережив багато політичних моментів, - мер Луцька Микола Романюк про Антона Кривицького
Луцький міський голова Микола Романюк вважає, що колишній мер міста Антон Кривицький був тією людиною, що спершу дбає про батьківщину, а потім про себе.

Про це він розповів у коментарі “Волинь24”.

Нагадаємо: 20 січня відійшов у Вічність колишній багаторічний міський голова Луцька Антон Кривицький.

“Ми з ним були знайомі ще з 1984-го року. Він тоді працював секретарем міськкому партії, а я в комсомолі. Першу конкретну справу, яку ми зробили спільно ще тоді, - це парк біля РАЦСу. Він сказав: “Візьмися...”. Практично я той парк своїми руками, разом із працівниками комсомолу, тоді садив.

Напротязі багатьох років ми з ним спілкувалися з приводу різних проблем міста, разом працювали в облдержадміністрації... Пригадую, що в одному зі своїх інтерв’ю він сказав, що з того покоління, яке раніше думає “о Родине”, а потім про себе.

Дійсно, Кривицький був із тих людей, які думають про місто, про громаду, про розвиток міста. Йому непросто було. Він, скажемо так, пережив багато різних політичних моментів, які призвели до того, що над міської радою замайорів наш, український, прапор, і пізніше багато нюансів... Але вистояв, бо був завжди з громадою.
Вічна йому пам’ять”, - зауважив Микола Романюк.

Волиняни прощатимуться із Антоном Кривицьким 22 січня, о 10-й годині, в стінах Палацу культури міста Луцька.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "МОЖНА БУЛО Б ВОЮВАТИ ЗА СЕРЙОЗНІ ПОСАДИ: ОСТАННЄ НЕОПУБЛІКОВАНЕ ІНТЕРВ'Ю АНТОНА КРИВИЦЬКОГО"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви всі дбаєте про батьківщину і він також.Нам б так жити,як ви живете. Мільярдери і мільйонери.Але на цей світ з собою нічого не візьмете.
Відповісти
Ще мабуть максимум років 20, щоб старе покоління змінити на молоде покоління управлінців. Вже роблять з Кривицького мало не націоналіста... кучмівець він. Роблять героя, бо самі туди мітять, треба ж і свою репутацію помаленьку підправляти. Комсомольци-комуністи...Патріотів з вас не вийде. "Зробив щось для міста"? - зробив, бо його посада була така і він дуже хотів сидіти на своєму стільці.
А міг справді робити... а так тусувались великою закритою групою, "свої всі"... жили ради себе, а не міста чи україни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні