На Волині п'яний водій-втікач наїхав на поліцейського

0
2
На Волині п'яний водій-втікач наїхав на поліцейського
Волинські поліцейські затримали чотирьох нетверезих водіїв. Троє з них у Луцьку.

У ніч з 19 на 20 патрульні зловили чотирьох п'яних водіїв, - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луцька на своїй сторінці у Фейсбуці.

Один з водіїв вже втретє керував автомобілем у стані сп’яніння
Першого водія напідпитку виявили близько 22 години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Під час спілкування патрульні помітили ознаки сп'яніння у чоловіка, той поводився агресивно, намагався поїхати з місця події в момент, коли інспектор хотів його відсторонити від керування.

Рух йому вдалось продовжити, однак за лічені хвилини особу знову затримали, доставили в Локачинську районну лікарню, де провели огляд на стан сп’яніння, що й підтвердив висновок медиків.
На чоловіка склали протокол за керування в нетверезому стані, злісну непокору працівнику поліції, постанову за керування без належних документів.

Також слідчий відібрав заяву у патрульного поліцейського, якого зачепило автомобілем, тож порушнику ще може загрожувати кримінал за опір працівнику поліції.

Інших трьох водіїв інспектори виявили у Луцьку. І якщо двоє з них співпрацювали з правоохоронцями, то водій, якого виявили на вулиці Рівненській, хотів втекти.

Так, патрулюючи вулицею Рівненською, інспектори помітили транспортний засіб, який кілька днів тому був в орієнтуванні. Автомобіль зупинили, у водія помітили ознаки сп’яніння. Однак той почав утікати з місця події, забіг всередину автозаправки, де його захищала «група підтримки», потім вибіг на вулицю, не реагуючи на законні вимоги полісменів. За кілька десятків метрів його затримали.

Стан сп’яніння підтвердився - 0,49 проміле(при нормі 0,2), тож на водія склали два протоколи: за керування напідпитку і за злісну непокору поліцейським.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні