«Супутникова» діагностика: лучанка розповіла, як шахраї видурили гроші в пенсіонера

0
-5
«Супутникова» діагностика: лучанка розповіла, як шахраї видурили гроші в пенсіонера
Жителька Луцька розповіла про чергову аферу шахраїв – обстеження пенсіонерів через …супутник

Про це Валентина Блінова написала у Фейсбуці.

Вона зокрема повідомила про літнього чоловіка, до якого зателефонували на мобільний із пропозицією відмовитися від черг в поліклініці і пройти супутникову діагностику.

«Нині довіра до сучасної техніки така велика, що чоловікові й на думку не спало, що його просто дурять шахраї. Бо ті таки назвали проблеми зі здоров'ям, які насправді непокоять дідуся. Хоча в його віці стільки болячок, назбираних впродовж життя, що вгадати хоча б одну з них не так уже й важко. За такий "точний" діагноз у нього видурили кілька тисяч гривень», - написала авторка.

Тоді шарлатани запропонували доставити чоловікові особливо «помічні» пігулки за досить високою ціною. Він погодився, бо й справді зручно - ліки привезли прямо до дверей будинку. Знову виклав свої пенсійні заощадження.

«Тепер ковтає препарати, хоча навіть не знає, чи це справді ліки, чи звичайна крейда.

Історії про довірливих пенсіонерів та навіть і людей молодших - не рідкість», - зазначила Валентина Блінова.

«Але я не про них, а про те, звідки в шахраїв номери мобільних телефонів, які відносять до персональних даних, що захищаються законом. Виходить, усі ми, хто хоч раз скористався банківським кредитом, оформляв спадщину чи здійснював якісь інші нотаріальні дії, заповнював анкету в супермаркеті, втратили свою захищеність і будь-хто може безцеремонно втрутитись у наше особисте життя?» - резюмувала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні