«Патріотизм не ототожнюється з Бандерою», - Поліщук розповів, чому не захотів виділяти гроші на пам’ятник

6
3
«Патріотизм не ототожнюється з Бандерою», - Поліщук розповів, чому не захотів виділяти гроші на пам’ятник
У Луцьку вже котре піднімають тему пам’ятника Степану Бандері.

Своїм баченням проблеми поділився депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук у Фейсбуці.

«Наша фракція була проти виділення з бюджету міста 350 тисяч гривень на пам’ятник Степану Бандері, тому що загальна вартість пам’ятника становить 3.5 мільйона. За ці кошти можна вирішити багато інших гострих, актуальних проблем в тих галузях життя міста, які безпосередньо дотичні до життя лучан», - написав політик.

Він також нагадав, що 350 тисяч – це лише перша частина, бо в 2011 році міська рада вже виділяла 150 тисяч, в 2014 році ще 250 тисяч дала Волинська облрада. У 2016 році міськрада знову виділила 200 тисяч. А ще проводився збір добровільних пожертв.

«Може хтось знає де ці кошти і що саме за них зроблено, окрім незрозумілого шматка бетону перед Палацом урочистих подій?» - зазначив Поліщук.

Згадав він і про дискусійне місце і масштаб пам’ятника:
«На нашу думку, є достатньо велика кількість лучан, які проти встановлення пам’ятника саме в цьому місці. Також певна кількість людей проти масштабів вказаного пам’ятника. Є декілька електронних петицій, які набрали достатню для розгляду кількість голосів щодо переносу місця встановлення пам’ятника Степану Бандері. Є інші, більш доречні місця для встановлення цього пам’ятника».

Ігор Поліщук додав, що за таких умов початок процедури спорудження пам’ятника за 3,5 мільйона гривень з міського бюджету є нелогічним і нераціональним.

«Багато розмов в ФБ було про патріотів та справжній патріотизм. Він не ототожнюється з Бандерою, не проявляється в бажанні увіковічнити історичних постатей, це не те, про що голосно кричать на кожному кроці, справжні патріоти не сперечаються про те, хто більший патріот, а хто – менший», - написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропи николи не були українцями. Це космополіти,які люблять калбаску та доляр.
Відповісти
Поліщук ніколи не ототожнювався із статусом депутата, бо купив депутатський мандат за продуктові набори від фонду "гівНовий луцьк".
Відповісти
Це ж як Степан Андрійович дістав хахлів і малоросов,що за скільки років після його смерті,тільки при згадці про нього ,їх починає так крутити? А був би він живий- що б робили ці недоумки?
Відповісти
А це треба подякувати комуно-кацапській пропаганді яку сімдесят років вдовбували в голови і маємо тепер отаких недоукраіінців які соромляться власноіі історіі на догоду різним окупантам
Відповісти
Поліщук - Палиця - "патріоти" !
А ви шановні волиняни продавайте і далі свої голоси за 200 грн.!
Відповісти
та він жидюра пархатий,а ліпить галімі відмазки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні