У Луцьку піймали торговця повіями

2
1
У Луцьку піймали торговця повіями
Слідчі Луцького відділу поліції викрили у Луцьку сутенера.

Поліцейські оголосили 43-річному волинянину про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення за сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

43-річного жителя Луцька в сутенерстві викрили співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління національної поліції у Волинській області. Правоохоронці встановили, що він діяв із корисливих мотивів і з метою незаконного збагачення. Факти його незаконної діяльності оперативники зафіксували ще в листопаді минулого року.

Чоловік запропонував послуги сутенера трьом молодим жінкам. Підозрюваний шукав повіям клієнтів і власним автомобілем «Opel Veсtra» надавав їм транспортні послуги. Окрім цього, сутенер брав на себе обов’язки щодо недопущення насильства та обману повій їх клієнтами.

За свою роботу підозрюваний отримував від жінок грошову винагороду. Правоохоронці викрили та припинили незаконну діяльність волинянина.

Правопорушнику загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі. Остаточну міру покарання визначить суд.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поганого зробив.якщо просто охороняв дівок від насильства
Відповісти
Тоді всіх таксистів треба теж засудити, якщо вони перевозять повій, злодіїв та наркодилерів за гроші. Чи мати постійних клієнтів таксисту це теж злочин?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні