Перевізники хочуть їздити у Шацьк лише влітку

1
-12
Перевізники хочуть їздити у Шацьк лише влітку
У Шацькому районі місцеві жителі не можуть порозумітися з перевізниками.

Жителі району все частіше стали звертатися до керівників району з проханням налагодити систему маршрутних перевезень, тому про те, що зроблено в цьому напрямку Шацькою адміністрацією, - повідомляє Кордон.

На черговій сесії районної ради заступник голови Шацької райдержадміністрації Сергій Кужель повідомив, що основною причиною того, що в села району не курсують маршрутки, є відмова перевізників від участі у тендерах через нерентабельність деяких рейсів в осінньо-зимовий період.

«Багато хто з перевізників, зокрема, обласних, хочуть на Шацьк та інші навколишні села їздити лише в літній період, коли багато людей, і зовсім не хочуть працювати взимку. Пробували домовлятися і з місцевими перевізниками, але й вони після декількох тижнів роботи відмовлялися від рейсів через нерентабельність», - розповів посадовець.

Ще однією причиною такої ситуації є й те, що інколи розроблені адміністрацією та перевізниками маршрути в певні села не влаштовують самих жителів.

Проте тепер вирішення питання з маршрутами виходить на фінішну пряму, знайдено компроміси як з місцевими, так і обласними перевізниками. Тож в адміністрації кажуть, що розроблені маршрути та графіки руху, а також сподіваються, що скоро усі села району будуть охоплені пасажирськими перевезеннями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевізники ахуєвші_пора починати пиздити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні