У Шацьку проводять додатковий конкурс перевізників: попередній «зірвався» через відсутність заяв

0
-8
У Шацьку проводять додатковий конкурс перевізників: попередній «зірвався» через відсутність заяв
У Шацькій РДА «зірвалися» конкурси з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району.

Про це розповіла начальник відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації Ольга Романська, - повідомляє Район.Шацьк.

Конкурси не відбулися через відсутність заяв. РДА в період проведення конкурсів уклала тимчасові договори про організацію перевезень пасажирів з приватними підприємцями.

Наприкінці 2016 року виникли перебої у перевезенні пасажирів на деяких маршрутах через технічні несправності транспорту.

На оперативці вирішили провести повторний конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Шацького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні