У Жидичині відкрили зал для важкої атлетики

0
10
У Жидичині відкрили зал для важкої атлетики
Відкриття нового спортивного залу для занять важкою атлетикою у селі Жидичин Ківерцівського району відбулося в суботу, 17 грудня.

Присутні назвали таку подію великим святом, адже у селі багато років працювала секція важкої атлетики, проте ніяк не могли організувати відповідне місце для тренувань.

Село жартома навіть називають "богатирським": вихідцями звідси стало 18 майстрів спорту, один - міжнародного класу.

На відкриття спортзалу завітали не лише місцеві: сільська голова Юлія Дащук та настоятель Жидичинського монастиря ігумен Костянтин, а й гості з Луцька. Зокрема, заступниця губернатора Світлана Мишковець, депутат міськради, майстер спорту з пауерліфтингу та важкої атлетики Андрій Авраменко, а також його легендарний батько, тренер Микола Авраменко, вихованці якого представляли Україну на Олімпійських іграх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні