Поранені бійці АТО побували на концерті «Піккардійської терції»

0
-5
Поранені бійці АТО побували на концерті «Піккардійської терції»
Бійці АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, а також волонтери відвідали концерт всесвітньо відомого колективу «ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ», який днями відбувся у м. Луцьку в облмуздрамтеатрі ім. Тараса Шевченка. Бійці АТО відвідали концерт у рамках програми"Мистецька терапія" від благодійного фонду "Рідна Волинь", яка реалізовується за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького.

Слухаючи чудові пісні у виконанні неперевершеної «Піккардійської Терції», бійці змогли поринути у світ чудових мелодій, насолодитись прекрасним виконанням українських пісень.
Волинські солдати разом з усіма глядачами у залі бурхливими оплесками нагороджували кожен виступ митців, а коли артисти виконували пісенні шлягери «Старенький трамвай», «Жовті стрічки», «Шизгара», то вони разом з іншими глядачами співали і пританцьовували у такт пісень.

Особлива атмосфера запанувала у залі, коли «Пікардійська терція» виконала відому пісню «Плине кача», яка стала символом Майдану. Усі глядачі в залі встали, у багатьох текли сльози.

Солдати були зворушені виступом, ще одною приємністю стала можливість сфотографувалися з артистами після концерту, отримати від них автографи.

Усі бійці і волонтери, які побували на справжньому святі пісні, були щиро вдячні «Піккардійській Терції», організатору концерту Олександру Пеньківському, а також заслуженому діячу мистецтв України Віталію Іваницькому.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зауважив, що «мистецька терапія» сприяє відновленню душевної рівноваги у поранених бійців, а позитивні емоції допомагають зрозуміти, що життя продовжується, і в наших силах зробити його кращим. Фонд «Рідна Волинь» і надалі буде продовжувати даний проект, тому що ми бачимо, що це потрібно людям».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні