На колінах та з квітами: у Луцьку попрощались із загиблим героєм. ФОТО

2
-4
На колінах та з квітами: у Луцьку попрощались із загиблим героєм. ФОТО
На Театральному майдані у Луцьку в останню путь провели загиблого на сході бійця Юрія Лавренчука.

Кількадесят лучан, духовенство та представники влади зібрались разом із рідними загиблого героя у центрі міста у вівторок, 18 вересня.

Нагадаємо, чоловік вважався зниклим безвісти, проте нещодавно вдалося знайти його останки. Дружина Юрія звернулася до луцького виконкому, щоб гідно поховати воїна на кладовищі у селі Гаразджа Луцького району.

Під пісню "Пливе кача по тисині..." тіло загиблого Юрія Лавренчука привезли під стіни Волинського облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка. Спогадами про бійця поділились військовий комісар Ігор Підлісний та побратим Михайло Оліферчук. Співчуття рідним висловив і секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

Священослужителі на чолі із митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом помолились за душу Юрія Лавренчука. Потому траурний кортеж вирушив до села Гаразджа, де загиблого поховали на алеї почесних поховань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо він 4 роки тому помер
Відповісти
Пільги на маршрутку сімї виділили ! Квартиру в центрі міста ! Земельну ділянку . Картку привата щоб на стройку скинулись небайдужі !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні